puBLIK Podium Seizoen 2018-2019
 

Microfestival over kijken en perspectief. Kom vooral (niet) zien.


Sluit je ogen.
Dwaal en zweef over tapijten van beats en synths,
geweven uit verhalen van blinden
die de wereld met andere zintuigen waarnemen.
Ontspan en verman je
tijdens dit gitzwart kleurenpallet
in de vorm van een blind concert.
 
Een project van SFEER-management en muzikante Stien Bovijn die met behulp van geuren en smaken een nieuw beleving van een live concert naar het publiek brengen.

Gerelateerde events

Stelling

Comp. Marius

| Cc Strombeek
Podium Podium 2019-2020 puBLIK
Klim op een steigerconstructie en beluister via een veiligheidshelm met ingebouwde hoofdtelefoon ‘Een man verliet een keer zijn huis’, een luisterspel van 15 minuten, op basis van teksten van de Russische dissidente schrijver Daniil Charms. Met de stemmen van Kris Van Trier en Kurt Van Eeghem.

Cinema Malfait

Circus Ronaldo & Gust Van den Berghe

vanaf - | op locatie
puBLIK Circus Podium Podium 2019-2020 Film
Danny Ronaldo speelt de hoofdrol in de nieuwe film van Gust Van den Berghe, ‘RAIN ANYWAY / Wees blij dat het regent’, te zien in Cinema Malfait, een knusse ‘cinemabarak’, in onvervalste Ronaldo stijl, gerund worden door César Malfait (Karel Cremers), de louche circusdirecteur uit de film.

Murmur (4+)

Grensgeval

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie puBLIK Podium Podium 2019-2020
Circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt voor iedereen vanaf 4. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. die zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen...