Humor Podium Seizoen 2016-2017

Enkel gewapend met een microfoon staan drie stand-uppers en één ‘master of ceremony’ in zaal Eldorado Humbeek opnieuw garant voor een avond stand-upcomedy pur sang.

Slimste Mens-coryfee Kamal Kharmach is een rijzende ster van het stand-upcomedylandschap. In het dagelijkse leven assistent economie aan de Universiteit Antwerpen, put hij vooral inspiratie uit zijn ervaringen als jonge Vlaamse Marokkaan, sociaal werker, stadsbewoner en voormalige morbide obees. Geen brulboei of angry young man, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken.

Koen Dewulf stond in 2007 reeds in de finale van Humo’s Comedy Cup. Sindsdien draait hij mee als headlinende comedian of als ‘master of ceremony’. Geef hem een micro en hij is een comedian pur sang, geef hem een gitaar en hij speelt liedjes, geef hem 4 vrouwen en hij richt een covergroepke (Kalafonia) op.

Schilder, cartoonist, televisie- en theatermaker Kamagurka (Luc Zeebroek) bracht reeds lang voor de hype van de stand-upcomedy zijn absurdistische hersenspinsels en teksten op de planken. Hij voelt zich als performer dan ook als een vis in het water, wat ongetwijfeld zal blijken tijdens de hoofdact in deze Stand-up Comedy Café-editie.

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Wat een geluk (Première)

Nele Bauwens

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? 'Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch.
Tickets