Muziek Podium Podium 2019-2020


De 10de Groep Communicatie- en Informatiesystemen uit Leopoldsburg en hun petergemeente Grimbergen organiseren voor de zesde maal hun peterschapsconcert. De opbrengst van dit evenement wordt integraal verdeeld over twee goede doelen, VZW Berkenhof uit Leopoldsburg en een goed doel uit Grimbergen. De Koninklijke Muziekkapel van de Marine heeft dit jaar een programma samengesteld uit iconische filmmuziek door de jaren heen.

De Muziekkapel van de Marine werd opgericht op 1 juli 1947 te Oostende en telt momenteel zesendertig professionele musici onder leiding van Kapelmeester Oppermeester-Chef Bjorn Verschoore. Deze formatie vervult met haar typische repertorium al jarenlang een belangrijke rol als muzikale ambassadeur van Defensie met ontelbare concerten en taptoes tot ver buiten onze landsgrenzen.

De Koninklijke Muziekkapel van de Marine blijft in het gegeven van de lichte muziek zijn nieuwe muzikale identiteit verder ontwikkelen. Het is een flexibel orkest dat in het kader van de militaire tradities de eigen culturele achtergrond, klasse, entertainment, show… laat samensmelten tot een nieuw concept.

                                    

Gerelateerde events

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!

Los Del Trè

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
Los Del Trè ontstond in 2006 vanuit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels. 7 Juni staan ze op het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!

BRAP collective

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
BRAP collective is een vzw die reggae en dancehall in hun puurste vorm willen promoten in Brussel en zijn omstreken. 14 juni staan ze op het Zomers Pop-Upterras!