Podium 2019-2020 Podium Muziek


De 10de Groep Communicatie- en Informatiesystemen uit Leopoldsburg en hun petergemeente Grimbergen organiseren voor de zesde maal hun peterschapsconcert. De opbrengst van dit evenement wordt integraal verdeeld over twee goede doelen, VZW Berkenhof uit Leopoldsburg en een goed doel uit Grimbergen. De Koninklijke Muziekkapel van de Marine heeft dit jaar een programma samengesteld uit iconische filmmuziek door de jaren heen.

De Muziekkapel van de Marine werd opgericht op 1 juli 1947 te Oostende en telt momenteel zesendertig professionele musici onder leiding van Kapelmeester Oppermeester-Chef Bjorn Verschoore. Deze formatie vervult met haar typische repertorium al jarenlang een belangrijke rol als muzikale ambassadeur van Defensie met ontelbare concerten en taptoes tot ver buiten onze landsgrenzen.

De Koninklijke Muziekkapel van de Marine blijft in het gegeven van de lichte muziek zijn nieuwe muzikale identiteit verder ontwikkelen. Het is een flexibel orkest dat in het kader van de militaire tradities de eigen culturele achtergrond, klasse, entertainment, show… laat samensmelten tot een nieuw concept.

                                    

Gerelateerde events

Thomas Smith

De jaren van verstand

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Humor
Thomas Smith staat zoals steeds garant voor energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen. Hij koppelt dan ook op onnavolgbare wijze maatschappelijke thema’s aan alledaagse gebeurtenissen.
Tickets