Seizoen 2019-2020 Podium Muziek MiXXit (jongeren)


Cultuurcentrum Strombeek organiseert samen met JH Rafiki: Simba Night / Drum ‘n’ Bass. Met een selectie nationaal en zelfs internationaal bekende artiesten én in thema Halloween.

↠ Bredren ↞
(Rampage, Dour 2019, Tomorrowland 2019, Radar Rec., 1985 Rec., Flexout Audio)
Bredren is een drum ’n’ bass producers-collectief dat ondertussen zowel nationaal als internationaal naambekendheid verwierf. In 2019 staan ze zo in eigen land ondermeer in de Vooruit, een uitverkocht Sportpaleis met Rampage, of op het Dour festival en Tomorrowland, terwijl ze in het buitenland in toonaangevende locaties als Melkweg Amsterdam, Rex Club Parijs en Fabric London aantreden.
In de Brusselse Fuse club organiseren ze tevens hun eigen ‘Bredren Invites’ evenementen met de grote namen uit het drum ‘n’ bass circuit.

↠ M-zine ↞
(Dispatch Recordings, Critical Recordings, 31 Records; Star Warz, Rampage, ...)
M-zine is Joeri Deyaert uit het Vilvoordse, die als drum ‘n’ bass producer al geruime tijd bezig is, en releases kende op de grotere labels als Dispatch, Samurai Music, Critical Music of 31 Records. Als DJ verdiende hij alvast zijn strepen in 2019 op Star Warz met de Outlook Launch party in Vooruit te Gent, of op Rampage in het Sportpaleis.

↠ Mentality ↞
Mentality is een VZW die als organisatie meerdere evenementen per jaar organiseert in diverse zalen, waar er o.a. kledij wordt ingezameld voor de minder bedeelden en zo ook een sociaal luik vertegenwoordigt. Sinds kort hebben zij ook, in samenwerking met Huis Van De Mens Brussel, een eigen zaal ‘Saintklet’ op het Saincteletteplein waar ze zowel workshops, infosessies als concerten en party's organiseren. Het collectief werd o.a. genomineerd voor de Visit Brussels Awards, en bracht al thema-avonden als R&S labelnights, of coryfeeën als Paula Temple, Soom T of Congo Natty alsook diverse Ninja Tune-artiesten naar onze contreien, waarvoor ze ook vaak samenwerkten met de clubs van het clubcircuit zoals VK* Concerts en Recyclart. 

✦ TIMING ✦

21u-23u30 Mentality
23u30-01u Bredren
01u-03u M-zine

Gerelateerde events