Seizoen 2020-2021 De Residenten

Eind oktober sloot Cc Strombeek noodgedwongen voor de derde keer de deuren. We onderschrijven uiteraard het belang hiervan. Maar meer dan ooit zien ook de noodzaak om ons gesloten huis ter beschikking te stellen van artiesten. Onze schouwburg is tijdens deze lockdown een creatieplek. De komende weken zullen verschillende artiesten er nieuw werk maken, projecten afwerken… creëren kortom. Wij noemen ze 'De Residenten'.


'De Residenten' is een ondersteunend project voor makers, maar ook een podcast. We praten met de artiesten over waar ze mee bezig zijn, wat hen drijft, wat hen bezighoudt. Via geluids- en videofragmenten krijg je bovendien een unieke inkijk in hun maakproces. Maak hier kennis met 'De Residenten' en volg ze via onze sociale media!


 

Van 16 tot en met 19 november ontvangen we met veel plezier Shy Dog. Shy Dog is het psychedelische soloproject van Noah Melis (Bed Rugs, Borokov Borokov...). Hoe dat klinkt? Als de bitterzoepe pop van Grizzly Bear, de stonede gitaren van Mac DeMarco en de timide folk van Devandra Banhart, volgens De Standaard. De nieuwe - uitstekende - plaat 'Be Always in Bloom' is weer grotendeels geschreven, gespeeld én opgenomen door Noah zelf.