Ga verder naar de inhoud
dOFt Zozoöfzo hero
Scholen Kleuteronderwijs

Zozoöfzo

Collectief dOFt

Data

di 20.04.21 | 13u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€5 Basisprijs

Extra

Optievoorstellingen: di 20/04 (10u30) en ma 19/04 (10u30)

(Visueel) theater, dans, acrobatie
2de en 3de kleuterklas

Een grappige woordeloze voorstelling vol dans, acrobatie én verrassingen.

'ZOZOÖFZO' is een onvergetelijke, spannende en beeldende beleving voor kinderen vanaf 4 jaar waarin de betekenis van abstracte begrippen als ‘goed’ en ‘slecht’ onder de loep genomen worden. Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook?

Een groepje charmante toneelspelers, volledig in het wit, staan vol trots klaar om hun 1-minuut-voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien. Maar dan krijgen ze onverwacht een brief van iemand die roet in het eten komt gooien. Overtuigd dat zijn mening de absolute waarheid is, doen ze er alles aan om hem tevreden te stellen. De strenge meneer brengt alles en iedereen aan het twijfelen. Ze doen hun best. Dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg?

Dans, spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke, Sander Van den Broeck | Dramaturgie: Marie Peeters | Muziekcompositie: Jonas Vermeulen | Lichtontwerp & techniek: Daan Tytgat, Maarten Brants, Jonas Franquet | Productie: Collectief dOFt | Co-productie: HET LAB Hasselt & 30CC | Productieleiding: Sam Cunningham | Concept: Jasper Dreesen & collectief dOFt | Met dank aan: 30CC Leuven, CC Het Gasthuis Aarschot, CC Nova Wetteren, Liers Cultuurcentrum

Collectief dOFt is een dynamisch, ambitieus, Leuvens danstheatergezelschap en maakt verrassende en ontwapende voorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. dOFt staat bekend voor hun strakke uitvoering, poëtische beelden, acrobatische & gedetailleerde bewegingstaal, durf, engagement en kwaliteit. Met hun pas de deux tussen dans en theater hebben ze een eigen toneeltaal ontwikkeld die de perfectie van het imperfecte toont in toegankelijke, maar uitdagende voorstellingen.

Filip Tielens (De Standaard) noemde Piet Van Dycke 'De beste acrobatische danser van zijn generatie'! (in zijn recensie over 'Softies')

Ontdek meer

Badaboem
Scholen Lager Onderwijs

Badaboem

Nic Balthazar, Bert Huysentruyt en Annebelle Dewitte

di 27.04.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Minuscule
Scholen Lager Onderwijs

Minuscule

di 18.05.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets