Ga verder naar de inhoud
Gr manstrikesback maruszakphoto 012
Scholen Lager Onderwijs

Man Strikes Back

Post Uit Hessdalen

Data

di 17.01.23 | 10u30

Locatie

GC De Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Tickets

€6 per leerling

Duur

45'

Extra

max. 144 leerlingen

Extra voorstelling - Muziek | STEAM | Robotica
1e, 2e en 3e leerjaar

Een spannende, futuristische en muzikale performance die onze omgang met robots en artificiële intelligentie verzinnebeeldt.

Deze voorstelling is toegankelijk voor een zeer brede doelgroep. Vandaar de keuze om ze niet enkel binnen pARTkoer aan te bieden, maar ook als extra voorstelling voor 1e, 2e en 3e leerjaar. Iedere leeftijd kijkt natuurlijk op zijn eigen manier en met een eigen referentiekader. Maar de voorstelling is zo opgebouwd dat ze er allemaal iets uit kunnen halen. Dat zal niet hetzelfde zijn voor kinderen van de 1e graad als voor kinderen van de 3e graad, maar dat hoeft ook niet. Dus zoek je nog een extra voorstelling voor 1, 2 of 3, (bovenop Figure it out of Stuck) aarzel dan zeker niet om in te schrijven.

Vijf houten driehoeken vormen het ideale decor voor een elegant en ritmisch kaatsspel van een jongleur. Een muzikant pikt in op zijn ritme.

Maar dan komen de objecten tot leven en doorbreken de routines. De bewegende piramides dagen de jongleur uit tot steeds nieuwe jongleerpatronen. De perfectie van zijn uitvoering wordt op de proef gesteld… Zo ontstaat een muzikale choreografie tussen mens en robot. Maar wie stuurt wie? Wie heeft wie nodig? Of gaat de dans gelijk op?

Vijf robots en één jongleur vormen de allesbehalve alledaagse artistieke crew van ‘Man Strikes Back’.
Zij staan in voor een spannende, futuristische en muzikale performance die onze omgang met robots en artificiële intelligentie verzinnebeeldt.

Credits:

Creatie Frederik Meulyzer, Ine Van Baelen en Stijn Grupping | Performance & live muziek Frederik Meulyzer en Stijn Grupping | Choreografie Ugo Dehaes | Robotica Edwin Dertien, Gertjan Biasino, Nick van Lange, Teun van der Molen en Ugo Dehaes
Coproductie C-mine, MiramirO, Theater op de Markt en Tweetakt

Ontdek meer

Filmeducatie: Virtual Reality
Scholen Secundair Onderwijs

Filmeducatie: Virtual Reality

ma 3.10.22 - vr 28.07.23
Cc Strombeek
Info & tickets
Workshop: De Makers
Scholen Lager Onderwijs

Workshop: De Makers

ma 7.11.22 - wo 28.06.23
Op school
Info & tickets
I don't wanna dance
Scholen Secundair Onderwijs

I don't wanna dance

vr 31.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets