Ga verder naar de inhoud
Interactief expobezoek SO hero
Scholen Secundair Onderwijs

Workshop: (inter)actief expobezoek.

Data

di 18.10.22 - wo 14.12.22 | 09u

Locatie

Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€6 per leerling

Duur

90'

Extra

Op aanvraag tussen 18.10 en 14.12.22

Beeldende kunst
1e, 2e en 3e graad SO

Door anders te kijken, vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan, dagen we jongeren uit om een eigen mening te vormen, over kunst en de samenleving.

De tentoonstellingen worden georganiseerd binnen een dynamisch cultuurcentrum waar kunst, cultuur en educatie elkaar op een unieke manier ontmoeten. In het kielzog van een progressieve tentoonstellingshistoriek, profileert Cc Strombeek zich als een genereuze vrijplaats voor gevarieerde producties van lokale tot internationale jonge en gevestigde kunstenaars. Cc Strombeek heeft bovendien een performante residentie voor kunstenaars met De School van Gaasbeek en treedt op als actieve initiator bij kunstintegratieprojecten in de publieke ruimte. Cultuurcentrum Strombeek vormt zo een vrije plek waar leerlingen kunst van hedendaagse kunstenaars ontdekken.

Image Performing Objects This is not a typical group show

14.10 - 14.12.22
Performing Objects

De tentoonstelling Performing Objects toont werk van een tiental kunstenaars die deel uitmaken van een kunstenaarscollectief dat zich bevindt in Drogenbos. In deze expo worden kunstwerken getoond die het performatieve, en dus “levende” aspect van allerhande objecten onderzoeken. Tijdens de tentoonstelling gaan de kunstenaars in nauwe dialoog met de bezoekers: performances, workshops, lezingen en activiteiten geven ons een nieuwe, vaak ontluikende blik op de schijnbaar alledaagse voorwerpen die ons vandaag omringen.

Rondleiding SO 1
Kopafbeelding instrument

Ontdek meer

Filmeducatie: Virtual Reality
Scholen Secundair Onderwijs

Filmeducatie: Virtual Reality

ma 3.10.22 - vr 28.07.23
Cc Strombeek
Info & tickets
Alias
Scholen Secundair Onderwijs

Alias

Collectief Verlof

di 7.02.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
John & Jane
Scholen Secundair Onderwijs

John & Jane

De Mannschaft

vr 13.01.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets