Ga verder naar de inhoud

Beste directie,
Beste leerkracht,

Iedereen, en dus ook elke jongere, heeft recht op kunst en cultuur.
Naast de positieve impact op de identiteitsontwikkeling van jongeren en op hun welbevinden, is cultuur beoefenen goed voor hun creativiteit, inlevingsvermogen en het vermogen om zich uit te drukken. Kunst en cultuur dragen ook bij aan het begrijpen van andermans (gedachten)wereld. Het zorgt tevens voor verbondenheid en vormt een drijvende kracht voor hun ontwikkeling.
Via dit nieuwe cultuuraanbod van Cc Strombeek, willen we de verbeeldingskracht en het cultureel bewustzijn van jongeren prikkelen. We willen met een positieve blik vooruit kijken en hen stimuleren om de eigen toekomst vorm te geven.

We stellen je graag de 3 podiumvoorstellingen, bijbehorende workshops en kwalitatieve films voor die we in het schooljaar 22-23 in Cc Strombeek aanbieden voor klassen uit het secundair onderwijs. We selecteerden de filmworkshop rond Virtual Reality o.l.v. JEF en er is de mogelijkheid om in te schrijven voor een expobezoek (al dan niet met discussiegroep) in Cc Strombeek.


Extra:

  • We selecteerden vier films op vaste tijdstippen. Elke graad heeft keuze uit minimum 2 filmtitels. Daarnaast programmeren we in overleg, volgens beschikbaarheid van de schouwburg en voor een minimum van 80 leerlingen, graag een filmvertoning op maat. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Met leerlingen van de derde graad kan je ook in kleinere groepen de reguliere avondvoorstellingen meemaken. Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op en we onderzoeken samen wat haalbaar is.


Inschrijven?

Inschrijven kan vanaf donderdag 9 juni (8u) via deze website.
Ga naar de activiteit waarvoor je wil inschrijven, druk op de knop ‘inschrijven’ (pas zichtbaar vanaf 9 juni) en vul het bijbehorende inschrijvingsformulier in. Op diezelfde activiteitenpagina’s kan je tevens trailers en/of teasers van de voorstellingen terugvinden.

Tip:
selecteer met de filterknoppen ‘secundair onderwijs’, zo krijg je enkel het aanbod voor jullie leerlingen te zien.

We staan met alle plezier ter beschikking om jullie telefonisch of via een videochat meer uitleg te geven over dit scholenaanbod.
Aarzel niet om ons hierover te contacteren via evi.van.humbeeck@ccstrombeek.be of 02/263 03 48.

Veel plezier met het ontdekken van ons aanbod! We hopen jullie volgend schooljaar te mogen verwelkomen in Cc Strombeek.

Vriendelijke groet,
Evi