Ga verder naar de inhoud

Secundair onderwijs

Beste directie,
Beste leerkracht,

We leven in uitzonderlijke maar ook uitdagende tijden. Ook jongeren ervaren intens wat er gebeurt. Via dit cultuuraanbod van Cc Strombeek willen we de verbeeldingskracht en het cultureel bewustzijn van jongeren blijven prikkelen. We willen met een positieve blik vooruit kijken en hen stimuleren om de eigen toekomst vorm te geven.

We stellen je graag alle podiumvoorstellingen, bijbehorende workshops en kwalitatieve en/of verfrissende films voor die we in het schooljaar 21-22 in Cc Strombeek aanbieden voor klassen uit het secundair onderwijs. Zoals je kan zien zijn er enkele hernemingen van bepaalde projecten/workshops aangezien deze in schooljaar 20-21 niet konden plaatsvinden omwille van corona. We bieden opnieuw een filmworkshop ‘Framing in beeld’ aan o.l.v. JEF en er is de mogelijkheid om in te schrijven voor een expobezoek (al dan niet met discussiegroep) in Cc Strombeek.


Extra:

  • We selecteerden vier films met omkadering op vaste tijdstippen. Daarnaast kan je desgewenst ook een film selecteren uit een door ons samengestelde filmlijst, die we op uw vraag in overleg kunnen inplannen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Met leerlingen van de derde graad kan je ook in kleinere groepen de avondvoorstellingen meemaken. Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op en we onderzoeken samen wat haalbaar is.


Inschrijven?

Inschrijven kan vanaf vrijdag 11 juni via deze website.
Ga naar de activiteit waarvoor je wil inschrijven, druk op de knop ‘inschrijven’ (pas zichtbaar vanaf 11 juni) en vul het bijbehorende inschrijvingsformulier in. Op diezelfde activiteitenpagina’s kan je tevens trailers en/of teasers van de voorstellingen terugvinden.


We staan met alle plezier ter beschikking om jullie telefonisch of via een videochat meer uitleg te geven over dit scholenaanbod.
Aarzel niet om ons hierover te contacteren!
evi.van.humbeeck@ccstrombeek.be