Podium 2019-2020 Podium Theater


VOORSTELLING IN WESTRAND DILBEEK
Deze voorstelling vindt plaats in Westrand Dilbeek, de losse ticketverkoop verloopt verder via hun website bij het klikken op ‘tickets’. Op deze manier heb je de mogelijkheid zelf een stoel in hun zaal te kiezen. Jouw Abo extra-code geldt ook in Westrand Dilbeek voor de aankoop van extra losse tickets voor theater.


Chris Lomme is tachtig geworden. Met een handvol archiefbeelden, herinneringen en een paar voorzichtige danspasjes kijkt ze over haar schouder en blikt ze vooruit.

Tien jaar geleden schreef Michael De Cock - na lange gesprekken met Chris - 'Achter de Wolken', een theaterstuk dat later verfilmd werd en met Chris Lomme en Jo De Meyere in de hoofdrol. De voorbije maanden hebben Michael en Chris in alle stilte, ver weg van camera’s en media, gewerkt aan een nieuwe voorstelling: 'Reverence'Samen ondernamen ze een intense zoektocht naar verlies en loslaten. Michael tekent voor de tekst en de regie van de nieuwe voorstelling. Lisbeth Gruwez geeft bewegingsadvies aan een van Vlaanderens grootste diva’s en documentairemaker Kenneth Michiels doorploegde het immense VRT-archief.

Tekst en regie: Michael De Cock
Dramaturgie: Fien Leysen
Actrice: Chris Lomme
Zangcoach: Sabrina Avantario
Choreografie: Lisbeth Gruwez
Kleedster: Heidi Ehrhart
Scenografie: Stef Depover
Video: Kenneth Michiels
Lichtontwerp: Pier Gallen, Stef Depover
Video uitvoering: Pier Gallen
Licht uitvoering: Mohamed Sultan Daaboul
Geluid: Patrick Van Neck, Steven Lorie
Regie assistentie, boventiteling: Inge Floré
Toneelmeester: Jean Schols
Vertaling: Trevor Perri (NL-EN), Anne Vanderschueren (NL-FR)
Productie: KVS
Deze voorstelling kwam mee tot stand dankzij CANVAS.


Gerelateerde events

Trouble (4+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Vakantie Podium 2019-2020 Familie Film
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is,...
Tickets

Xander De Rycke

Bekend en bescheiden (try-out)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Humor
De afgelopen jaren waren best turbulent voor Xander De Rycke. Bijna drie jaar is het geleden dat hij met een nieuwe show op de proppen kwam. Het ideale moment dus om nog eens af te spreken en bij te praten.
Tickets