Dans Podium Seizoen 2016-2017

Voor 'Radical Light' gaat choreograaf Salva Sanchis in dialoog met de muziek van Senjan Jansen en Joris Vermeiren. Onder de naam 'Discodesafinado' brengen de twee geluidsontwerpers minimale techno met experimentele elektronica. Ze maken een mooi pointillistisch palet van microgeluiden, zowel ritmisch als contemplatief, onbegrijpelijk en aanstekelijk.  In 'Radical Light' flirten dans en muziek met elkaar rond een gedeelde puls. Maak je klaar voor een uur lang compromisloze dans en geluid tegen 120 beats per minuut. 

Choreografie: Salva Sanchis

Dans: Inga Huld Hakonardottir, Peter Savel, Stanislav Dobak, Thomas Vantuycom, Salva Sanchis

Muziek: Discodesafinado door Joris Vermeiren en Senjan Jansen

Productie: Kunst/Werk


! Neem iemand mee aan de reductieprijs van €10! Met de actie 'Ontdek Dans' willen Cc Strombeek en Westrand (toekomstige) dansliefhebbers de kans geven om meer dans te ontdekken. Alle info over de actie hier.

Gerelateerde events

Never Walk Alone #2

Bára Sigfúsdóttir, Masoumeh Jalalieh & Alireza Mir

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Being' is de nieuwste dansvoorstelling van Bára Sigfúsdóttir, een Brusselse choreografe met IJslandse roots. Met 'Being' gaat ze aan de slag met twee Iraanse dansers, wat een intrigerende uitwisseling tussen Oost en West oplevert.
Tickets

Never Walk Alone #3

Yumi Osanai & Boryana Todorova / Yurie Umamoto

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Trepkodoune' ontstaat uit een ontmoeting tussen de Japanse Yumi Osanai en de Bulgaarse performer Boryana Todorova. Zij onderzoeken wat hen verbindt en scheidt. Met een uitgekiende scenografie zoomen ze in op delen van het eigen lichaam.
Tickets