Cultuuraanbod op maat van het Secundair Onderwijs

Bovenstaand kan je de nieuwe overzichtsbrochure  van Cc Strombeek met het cultuurprogramma 2018-2019 voor de secundaire scholen terugvinden. We hebben opnieuw getracht om een gevarieerd en waardevol programma samen te stellen. Een programma om jullie en vooral jullie leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/of filmavontuur. Wij bieden een verrassend podiumaanbod gekaderd in cultuurprojecten, verfrissende films en werk- of discussiegroepen rond beeldende kunst. Ontdek het aanbod van inspirerende theatermakers en kunsteducatieve docenten. Zoek de artistieke elektriciteit. Krijg de microbe te pakken!

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier door te sturen naar schoolprogrammatie@ccstrombeek.be.  Voor meer informatie kan u terecht bij Evi Van Humbeeck (02 263 03 48) of bij Gielke Smet (02/260 03 46).

Selecteer, participeer, geniet en kaart na. Wij willen bij jullie en de leerlingen een onuitwisbare indruk nalaten. Weet dat de leerlingen graag verwonderd en geprikkeld worden. En daar kunnen wij samen bij helpen!  

Just Charlie

| CC Strombeek - Schouwburg
Secundair onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Wanneer Charlie de bal aan de voet heeft, hangt er magie in de lucht - een talent waar veel jongens van dromen. Ze kan zelfs profvoetballer worden, wat haar vader nooit is gelukt. Maar Charlie voelt zich een vreemde in haar eigen lichaam, een meisje opgesloten in een jongenslichaam...