Cultuuraanbod op maat van het Secundair Onderwijs

Bovenstaand kan je de nieuwe overzichtsbrochure  van Cc Strombeek met het cultuurprogramma 2019-2020 voor de secundaire scholen terugvinden. We hebben opnieuw getracht om een gevarieerd en waardevol programma samen te stellen. Een programma om jullie en vooral jullie leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/of filmavontuur. Wij bieden een verrassend podiumaanbod gekaderd in cultuurprojecten, verfrissende films en werk- of discussiegroepen rond beeldende kunst. Ontdek het aanbod van inspirerende theatermakers en kunsteducatieve docenten. Zoek de artistieke elektriciteit. Krijg de microbe te pakken!

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier door te sturen naar schoolprogrammatie@ccstrombeek.be.  Voor meer informatie kan u terecht bij Evi Van Humbeeck (02 263 03 48) of bij Kristel Cuyckens (02/260 03 51).

Selecteer, participeer, geniet en kaart na. Wij willen bij jullie en de leerlingen een onuitwisbare indruk nalaten. Weet dat de leerlingen graag verwonderd en geprikkeld worden. En daar kunnen wij samen bij helpen!