Aanbod voor Lager Onderwijs

Cultuur op maat van de lagere school

Bovenstaand kunnen jullie de nieuwe overzichtsbrochure 2018-2019 van TWEETAKT doorbladeren, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en Gc de Zandloper. 

Onderstaand kan je alle podiumvoorstellingen en filmvertoningen in Cc Strombeek online bekijken.
We hebben opnieuw getracht om een gevarieerd en waardevol programma voor de lagere school samen te stellen. Een programma om jullie en vooral jullie leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/of filmavontuur. Wij bieden een verrassend podiumaanbod met cultuurprojecten en theatervoorstellingen, verfrissende kwalitatieve films en verrassende workshops rond beeldende kunst in Cc Strombeek OF bij jullie op school! Ontdek het aanbod van inspirerende theatermakers en kunsteducatieve docenten. Zoek de artistieke elektriciteit. Krijg de microbe te pakken!

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier door te sturen naar schoolprogrammatie@ccstrombeek.be.  Voor meer informatie kan u terecht bij Evi Van Humbeeck (02 263 03 48) of bij Siska Crombé (02 263 03 50).

Selecteer, participeer, geniet en kaart na. Wij willen bij jullie en de leerlingen een onuitwisbare indruk nalaten. Weet dat de leerlingen graag verwonderd en geprikkeld worden. En daar kunnen wij samen bij helpen!

Even Geduld (Project)

Collectief dOFt

| Cc Strombeek
Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
EVEN GEDULD gaat over het durven proberen. Men zou zelfs kunnen zeggen dat het een ode is aan de ‘poging tot’. Een voorstelling over denken en doen en alles daartussen, met de twijfel voorop. Over de aanzet tot, maar het gebrek daaraan.

Rosie en Moussa

| Cc Strombeek
Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Rosie verhuist met haar moeder naar de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen, maar vooral met Moussa, die in het appartement boven haar woont, kan ze het goed vinden. Hij neemt Rosie op sleeptouw. Samen gaan ze op zoek naar Rosie’s papa...

De grote boze vos

| CC Strombeek - Schouwburg
Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Drie verhalen die zich afspelen in en rond een bijzondere boerderij op het Franse platteland. Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? Schaamteloos grappig!