Kleutervoorstellingen voor scholen

Cultuur op maat van kleuters

Bovenstaand kunnen jullie de nieuwe overzichtsbrochure 2018-2019 van TWEETAKT doorbladeren, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en Gc de Zandloper. 
Onderstaand kan je alle podiumvoorstellingen en filmvertoningen in Cc Strombeek online bekijken.
We hebben opnieuw getracht om een gevarieerd en waardevol programma voor kleuters samen te stellen. Een programma om jullie en vooral jullie jonge leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/of filmavontuur. Wij bieden een verrassend podiumaanbod op maat van de jongsten, verfrissende animatiefilms en verrassende workshops rond beeldende kunst. Ontdek het aanbod van inspirerende theatermakers en kunsteducatieve docenten. Zoek de artistieke elektriciteit. Krijg de microbe te pakken!

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier door te sturen naar schoolprogrammatie@ccstrombeek.be. Voor meer informatie kan u terecht bij Evi Van Humbeeck (02 263 03 48) of Siska Crombé (02 263 03 50).

Selecteer, participeer,  geniet en kaart na. Wij willen bij jullie en de leerlingen een onuitwisbare indruk nalaten. Weet dat de leerlingen graag verwonderd en geprikkeld worden. En daar kunnen wij samen bij helpen!

Een klein rood zetelfeestje

Lost i.s.m. De Kroon & Vaartkapoen

| CC Strombeek - Schouwburg
Kleuter onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Meneer Bert heeft de ideale plek gevonden voor zijn feest. Vol energie stort hij zich in het avontuur maar 'zijn plek' is niet van hem maar van de Korte dikke vrouw en die houdt niet van feestjes... Een liefdesverhaal met pittige dialogen op een bedje van tango, magie en veel glitter!

Rita en Krokodil

| CC Strombeek - Schouwburg
Kleuter onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Rita's vriendje Krokodil woont in de badkuip. Rita’s fantasie brengt hen overal waar ze maar willen en samen beleven ze de gekste avonturen! Een geweldige ode aan de fantasie, in een reeks van acht animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters, wereldreizigers, en hun ingebeelde vriendjes.