Kleutervoorstellingen voor scholen

Cultuur op maat van kleuters

Bovenstaand kunnen jullie de nieuwe overzichtsbrochure 2019-2020 van TWEETAKT doorbladeren, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en Gc de Zandloper. 
Onderstaand kan je alle podiumvoorstellingen en filmvertoningen in Cc Strombeek online bekijken.
We hebben opnieuw getracht om een gevarieerd en waardevol programma voor kleuters samen te stellen. Een programma om jullie en vooral jullie jonge leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/of filmavontuur. Wij bieden een verrassend podiumaanbod op maat van de jongsten, verfrissende animatiefilms en verrassende workshops rond beeldende kunst. Ontdek het aanbod van inspirerende theatermakers en kunsteducatieve docenten. Zoek de artistieke elektriciteit. Krijg de microbe te pakken!

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier door te sturen naar schoolprogrammatie@ccstrombeek.be. Voor meer informatie kan u terecht bij Evi Van Humbeeck (02 263 03 48) of Kristel Cuyckens (02 263 03 51).

Selecteer, participeer,  geniet en kaart na. Wij willen bij jullie en de leerlingen een onuitwisbare indruk nalaten. Weet dat de leerlingen graag verwonderd en geprikkeld worden. En daar kunnen wij samen bij helpen!