Educatie

Kies eR Iets voor jou uiT: KRIJT (6-12j.)

vanaf - | Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Jullie kennen krijt allemaal van op het schoolbord of van mooie tekeningen op de stoep. Maar wat kunnen we er nog allemaal mee doen? Al eens gedacht aan muurtekeningen, megalandschappen op het plafond of…? Laat je fantasie de vrije loop!
uitverkocht

Spooksproken (7-12j.)

vanaf - | Soenszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Soms droom ik over spoken, maar liever fantaseer ik over sprookjes allerlei. ‘Spooksproken’ wordt een creatieve yogatweedaagse vol spel, beweging, rust en creativiteit. We dansen als spoken, yogaën met de meest fantastische sprookjes in het achterhoofd en knutselen bijhorende ‘spooksproken’.
Tickets

Het geheim van Mijnheer Fontein (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Mijnheer Fontein is me er eentje. In de plaats van dingen rechtop te zetten, zet hij ze op zijn kop. Als grapje timmerde hij een kapstok vast tegen een vloer. Wil je meer weten over zijn fratsen en maak jij graag ook eens een schilder- of tekenwerkje ondersteboven?
uitverkocht

Voltage! (8-12j.)

Creatief met elektriciteit

| Cursuslokaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
We leren wat elektriciteit is en gaan ernaar op zoek in en rond Cc Strombeek. We maken kennis met de basisonderdelen van de elektronica (led, weerstand, batterij, condensator...), kijken in welke vorm we ze elke dag tegenkomen en gebruiken en hoe we er mee kunnen omgaan om zelf dingen te maken.
uitverkocht

Vliegende Superhelden (6-9j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Altijd al eens willen vliegen zoals een echte superheld? Droom je ervan om slechte boeven en vreselijke monsters in de boeien te kunnen slaan? In deze workshop maken we een hele stad waarin al het kwaad verstopt zit. Ze zijn voor niemand bang, behalve voor jou!
Tickets
pagina 1 van 5 volgende pagina