Voor het derde jaar op rij zetten we vanaf mei de stoelen en tafels van het pop upterras buiten. Net als de voorbije jaren wordt het voorplein aan het cultuurcentrum opnieuw een plek waar buurtbewoners en vrienden samenkomen voor een drankje of één van de leuke concerten die er zullen plaatsvinden.

Voor meer info: check het uitgebreide programma hieronder of volg ons via de facebookpagina ‘Zomers pop-upterras Cc Strombeek’!


Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Bardman (Live)

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Het genre dat gebracht wordt is "garagekleinkunst": een mengelmoes van chanson, pop en blues. Bardman brengt dit genre in het Nederlands. Bardman nam ook al twee demo-cd’s op, "Goesting" en "Rodepoort 67", en ze speelden in 2016 met succes op de "acoustic stage" van Suikerrock.