Na 6 jaar is POPPOSITIONS uitgegroeid tot dé toonaangevend kritische beurs voor hedendaagse kunst. POPPOSITIONS is onafhankelijk, experimenteel en niche, en verzamelt kunstenaars en hun galeristen nog voor ze echt doorbreken en op andere beurzen te zien zijn. Deze zesde editie is meer dan ooit een gecureerde tentoonstelling onder leiding van Niekolaas Johannes Lekkerkerk, in plaats van een verzameling van individuele presentaties in white cubes.

De zesde editie vindt plaats van 20 tot 23 april in het ING Art Center in Brussel, waar het 21  galeries, projectruimtes en kunstenaarsinitiatieven verzamelt.

Met de baseline ‘Don’t Agonize, Organize!' in het achterhoofd, zocht de jury naar voorstellen die de politieke verbeelding sturen en richting geven door diverse nieuwe vormen van politiek verzet voor te stellen die anders, duidelijk en concreet zijn. Zo heeft de jury 21 projectruimtes,  kunstenaarsinitiatieven en galeries geselecteerd die herdenken wat het betekent om verantwoordelijk en actief te zijn binnen een gemeenschap met gedeelde hoop en ambities.

Het volledige programma vind je hier
Lijst van deelnemende kunstenaars/organisaties
Praktische info (adres, bereikbaarheid, openingsuren, toegangsprijzen)