Ga verder naar de inhoud
Yevgueni hero web
Podium Muziek

Yevgueni (première)

Theatertour Straks is ook goed

Data

za 8.10.22 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€25 Basisprijs
€24 65+
€22 -21/dagstudent
€22 Vriendenprijs

Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is voelt meteen goed aan.

Ze zijn zeldzaam. Groepen die nog weten te verrassen met hun zevende album. Laat staan dat ze zichzelf overtreffen. Maar Yevgueni is dan ook een zeldzame groep. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in zijn DNA. Het laat zich allemaal horen op Straks is ook goed, een volbloed popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos.

Op hun zevende album overleven onze helden lockdowns, worstelen ze zich door een beginnende midlife en praten ze met vijfjarigen over wereldproblemen. Die avonturen worden vertaald in teksten die nu eens duidelijk herkenbaar, dan weer mystiek pöetisch zijn. Met als credo dat “het ergens over moet gaan, maar niet voor iedereen over hetzelfde”.

Yevgueni is veelzijdig: speelt in kerken en op festivals, in parochiezalen en rocktempels. Maar weet ook steeds weer te verrassen met beklijvende voorstellingen voor de luwte en de spots van het theater. Band, frontman (en crew) slepen je mee in hun universum van klank, licht, verstilling en vertelling, vertraging en versnelling. Om je anderhalf uur later ontroerd, getroost, hoopvol en uitbundig de nacht in te sturen.

Interview

N.a.v. de première van hun theatertournee praatten we met Klaas Delrue, zanger, frontman en tekstschrijver van dienst, over 22 jaar kleinkunst.

Win een meet & greet!

Stuur ons je mooiste herinnering over Als ze lacht en wie weet word jij wel beloond met een ontmoeting met de band. Hun grootste hit is geschreven voor een meisje uit Grimbergen en wij komen graag te weten of er nog Grimbergenaren een speciale band hebben met het nummer.

Mail jouw verhaal naar communicatie@ccstrombeek.be.

Ontdek meer

Meskerem Mees + support Kevin!
Podium Muziek

Meskerem Mees + support Kevin!

Caesar Tour

do 10.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Douglas Firs + support Robin Kester
Podium Muziek

Douglas Firs + support Robin Kester

Heart of a Mother (dernière)

vr 16.12.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Marble Sounds
Podium Muziek

Marble Sounds

XXL Tour

vr 24.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets