Ga verder naar de inhoud
Woody Woodman
Podium Theater

Woody

Woodman

Data

wo 10.05.23 | 20u30
tickets

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs
€16 Abo extra Westrand

Een ultieme ode aan de romantiek!

Daar zijn ze weer! Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo! En voor het eerst spelen ze alle vijf sámen in 1 stuk! Alleen - welk stuk?

Waar kunnen ze het over hebben? Dertien jaar na het afstuderen, is de schwung er precies wat uit. De vijf lijken last te hebben van een 30-something blues. Waar is het vuur dat ze als twintigjarigen hadden? De schaamteloze romantiek? Zijn ze in slaap gewiegd door de focus op huisje, tuintje, boompje, kindjes? Ze hebben alle reden om gelukkig te zijn - maar zijn het desondanks niet.

Het wordt tijd om te herbronnen; zich vanuit onverwachte hoek te laten inspireren. Wat als ze nou eens een nieuw toneelstuk bestelden bij de grootmeester van passie en verloren dromen; dé auteur met de langst lopende carrière in showbizz: Woody Allen!

Alleen… is Woody Allen niet verbrand? Mag je nog wel met zo iemand werken? Zit het hen dan nooit eens mee?!

Na de maakbaarheid van geluk in Lubricant For Life presenteert Woodman met Woody een ultieme ode aan de romantiek.

Credits

Concept en spel Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman & Tanya Zabarylo | Eindregie Bas Teeken | Kostuum Fran Labarque | Licht & geluid Iben Stalpaert | Coproductie met Het Laatste Bedrijf/Gallop | Met steun van de Belgische Tax Shelter Maatregel voor de podiumkunsten.

Over Woodman

Woodman is het theatergezelschap van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo. Ze besloten hun krachten te bundelen en tweejaarlijks een voorstelling te maken. Zo ontstonden reeds You may now kiss the bride, Lost boys en Lubricant for life. Het doel blijft verbinden tussen makers en publiek en mooie, beroerende verhalen vertellen met een beetje magie.

Ontdek meer

Long Day's Journey into Night
Podium Theater

Long Day's Journey into Night

Zuidpool

wo 22.03.23
Westrand Dilbeek
Info & tickets
(c) Kurt Van der Elst
Podium Theater

About Elly

tg STAN / de Roovers / Toneelhuis / Theater Antigone

vanaf vr 21.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
RITEN
Podium Theater

RITEN

Lien Thys en Tim Bogaert

do 27.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets