Ga verder naar de inhoud
Wild hero
Podium Theater

Wild

Lucas Derycke / Matthias Van de brul / Ellis Meeusen & I SOLISTI

Data

zo 27.02.22 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Duur

1u30

Extra

Deze voorstelling werd verplaatst van 08.01 naar 27.02.22.
Tickets blijven geldig.

Een auditief en muzikaal verhaal over de onmogelijkheid om te verdwalen.

Juf Anna is op schoolreis met een groep elfjarigen. Ze stappen de autobus uit, het galmende subtropische zwembad in. We horen hoe Anna op haar rug langs de rotsen van kunststof drijft en een machine de golven activeert. ’s Avonds wanneer iedereen in bed ligt, wordt Anna naar buiten getrokken. Haar lichaam wil vluchten en zet het op een lopen. Maar welke richting ze ook kiest, altijd weet ze waar ze is. Wat start als een gezamenlijke schoolreis wordt voor Anna een persoonlijke zoektocht naar haar plek in de natuur.

Audiomaker Lucas Derycke liet zich voor de voorstelling inspireren door zijn wandelingen langs Europese landschappen. Via zelfgemaakte geluidsopnames creëert hij een decor dat de voorstelling mee vorm geeft en live ondersteunt. Begeleid door drie muzikanten van I SOLISTI leeft acteur Matthias Van de brul zich uit in de verschillende personages. Samen met de opgenomen stem van Ellis Meeusen trakteren ze je op een bijzondere luisterervaring. Beleef deze auditieve en muzikale reis waarin geluid, theater en livemuziek samensmelten op het podium en ontdek samen met Anna hoe moeilijk het is om te verdwalen.

Credits

Tekst, regie en audio Lucas Derycke | Compositie Frederik Neyrinck | Spel Matthias Van de brul en Ellis Meeusen | Live audio, bruitage Lucas Derycke | Live muziek: I SOLISTI in een bezetting met Bertel Schollaert (saxofoon), Seraphine Stragier (cello) en Tom De Cock (percussie) | Dramaturgie Els Theunis | Lichtontwerp Seppe Brouckaert | Coproductie I SOLISTI, B-Classic, Het nieuwstedelijk en C-Takt | met steun van Sabam for Culture, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Vlaamse Overheid

© Lis Antognini
© Lis Antognini
Wild overview 2

Interview

Collega Renate Coen sprak met Lucas Derycke en Matthias Van de brul over 'Wild'

Pers

KLARA sprak met componist Frederik Neyrinck over 'Wild'.

Ontdek meer

Anatomie antigone nieuw
Podium Theater

Anatomie Antigone

de Roovers en theatercollectief herman

do 17.03.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Nu Het Nog Kan overview 1 scene
Podium Theater

Nu het nog kan

Martha!tentatief

wo 30.03.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets