Ga verder naar de inhoud
211021 T The memeing of life Eigen Kweek 1
Podium Theater

The memeing of life

Dinsdag.org (Eigen Kweek)

Data

do 21.10.21 | 20u30
tickets

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€16 Basisprijs
€14 65+
€10 -21/dagstudent
€13.5 Vriendenprijs

Een dol-geswiped digitaal cabaret. Boomers welkom!

Jeff en Bas of Bas en Jeff vormen samen DINSDAG.ORG, een nomadische spook-organisatie die zich theatraal inzet voor zinnige onzin in een samenleving. Ze wordt horizontaal beheerd, is los-vast in zijn leden en zijn allemaal verzot op blauwe kaas.

Een dol-geswiped digitaal cabaret voor 16 jaar en ouder: een live life-stream waar twee jongens gevangen zitten tussen het digitale en Real Life. Verschillende acts volgen elkaar aan lichtsnelheid op. Een revue van cringy memes, illustere tiktok challenges en digitale ready mades. Ze spelen alles na wat ze zien en memen alles wat ze tegenkomen. In de hoop uiteindelijk op the memeing of life te stuiten. Zijn ze zelf reeds gememeificeerde kopieën van datgene wat ze proberen spelen of gaan ze ten onder aan een queeste die bigger is than life itself?
Memeing life itself.

Eigen kweek

Eigen Kweek is een ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders. Een podiumkunstenaar/gezelschap gekoppeld aan een aspirant zakelijk leider. Zij krijgen samen de unieke kans om een allereerste eigen productie te realiseren. Na de creatie doen ze een tournee langs cultuurcentra. De voorbije jaren was Eigen Kweek een succesvol initiatief van tien cultuurcentra in Vlaams-Brabant. Vanaf 2021 werd dit traject uitgebreid naar de provincies Antwerpen en West-Vlaanderen.

Credits

Van en met Jeff Aendenboom en Bas Vanderschoot | Productionele en zakelijke leiding Paulien Dewit | Productie Eigen Kweek | Met steun van De Vlaamse Gemeenschap | Met dank aan RADAR, Nineties Productions en Brakke grond

211021 T The memeing of life Eigen Kweek affichebeeld 2

Ontdek meer

De Gemoederen
Podium Theater

De Gemoederen

De Kolifokkers

vr 5.11.21
Westrand Dilbeek
Info & tickets
Maandagavond on Tour
Podium Theater

Maandagavond on Tour

de Nwe Tijd

ma 21.02.22
Westrand Dilbeek
Info & tickets
GNAB◊RRETN¡
Podium Theater

GNAB◊RRETN¡

Dounia Mahammed & Alan Van Rompuy

wo 23.02.22
Westrand Dilbeek
Info & tickets