Ga verder naar de inhoud
The Courage c Koen Broos
Podium Theater

The courage to be disliked

Cie de KOE

Data

wo 12.05.21 | 20u30
reserveren

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€10 Livestreamticket
€16 Basisprijs
€15 65+
€10 -21/dagstudent
€13 Vriendenprijs
€14 Abo-code Westrand

Extra

Afhankelijk van de coronamaatregelen, speelt de voorstelling live of via een livestream. We verwittigen je tijdig voor welke optie De Koe moet kiezen. Bij livestream betaal je 10€ per ontvangen link. Als de voorstelling wel live in Strombeek speelt, heb je uiteraard per persoon een zitje nodig en gelden de eerder aangekondigde tarieven. Sowieso geldt: RESERVEER NU, BETAAL LATER!

Openingsuren

Een theatrale monoloog over vertwijfeling en cynisme, over idealisme en compensatie, over de vanzelfsprekendheid waarmee de wereld zich naar je vormt en over wat daarbuiten werkelijk bestaat. Natali Broods speelt deze magistrale monoloog van de hand van Willem de Wolf.

De kans is groot dat de manier waarop wij de wereld zien en beschrijven zeker niet de enige juiste beschrijving van de werkelijkheid is. Maar wel de meest relevante. Want zoals wij naar de wereld kijken, zo zou iedereen dat willen doen. Iedereen wil rijk zijn.

Een puissant rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen: ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht geen doorsnee livestream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman livestream making of show. De KOE komt naar je toe. Met een camera als extra personage en Strombeek als figurant, staat de KOE met een been op je stoep, en met het andere op het podium. Het resultaat is een dynamische, multimediale voorstelling waarmee de KOE op haar typisch eigengereide wijze de rekbaarheid van begrippen als afstand en aanwezigheid uitdaagt.

Credits

Tekst Willem de Wolf | Spel Natali Broods | Regie Peter Van den Eede | Licht en decor Bram De Vreese | Productie de KOE

The Courage 5 c Koen Broos
The Courage 4 c Koen Broos

Ontdek meer

20210618 vroegerwasdetoekomstbeter overview
Podium Theater

Vroeger was de toekomst beter

LAZARUS en Günther Lesage

vr 18.06.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
Het gezin van Paemel
Podium Theater

Het gezin van Paemel

SKaGeN

do 17.06.21
Westrand Dilbeek
Info & tickets
De Nijl is in Caïro aangekomen
Podium Theater

De Nijl is in Caïro aangekomen

Cie de KOE

wo 30.06.21
Westrand Dilbeek
Info & tickets