Ga verder naar de inhoud
20213103 web stressisnergensvoornodig
Podium Humor

Stress is nergens voor nodig

Comedy night met Thomas Smith, Soe Nsuki, Jasper Posson & Jade Mintjens

Data

wo 31.03.21 | 20u30
reserveren
do 1.04.21 | 20u30
reserveren

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€16 Basisprijs
€15 65+
€13 -21/dagstudent
€13 Vriendenprijs

Extra

Deze voorstelling kon in december door de COVID-19-maatregelen niet doorgaan. Ze wordt verplaatst naar wo 31/03/2021 & do 01/04/2021.

Stress: iedereen heeft het en iedereen wil ervan af. Zeker nu. Maar hoe? Speciaal voor Cc Strombeek gaan Thomas Smith, Soe Nsuki, Jasper Posson en Jade Mintjens op zoek naar antwoorden, naar dé ideale manieren om te ontstressen. Een unieke voorstelling die enkel bij ons gespeeld zal worden.

Om onze zoektocht goed te starten, hebben we alvast zelf wat onderzoek gedaan. En wat blijkt? Samen met anderen - ongestoord en veilig - een culturele activiteit bijwonen: dat maakt je gelukkig. Gun jezelf dus de ontspanning. Ga met ons op zoek naar de ultieme ontstresser en laat cultuur haar werk doen.

Wij regelen alles. Dus: stress is nergens voor nodig.

Thomas Smith

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken, maar evengoed maatschappelijke thema's. Wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand-upcomedy.

Soe Nsuki

Soe is de positiviteit zelve en de wereld heeft te weinig Soe's. Je kan niet anders dan gelukkiger buitenwandelen als je haar aan het werk hebt gezien.

Jasper Posson

Dé coming man of comedy. Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wél. Twee jaar geleden deed Jasper de grote sprong om voltijds comedian te worden en met succes.

Jade Mintjens

Jade is een ontwapenende jonge dame met een natuurlijke flair op het podium. Samen met haar gitaar brengt ze grappige, ontroerende comedy en ze weet als geen ander het publiek in te pakken met haar charme.

Ontdek meer

Erhan Demirci
Podium Humor

Erhan Demirci

Doe rustig

za 20.03.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Wim Helsen, Jens Dendoncker, Seppe Toremans & MC Soe Nsuki
Podium Humor

Wim Helsen, Jens Dendoncker, Seppe Toremans & MC Soe Nsuki

Comedy Parade

do 15.04.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Adriaan Van den Hoof
Podium Humor

Adriaan Van den Hoof

't Zal schoon zijn als het af is

wo 5.05.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets