Ga verder naar de inhoud
soiree composee WIPCOOP Plan B KVS maruszak photo 019
Podium Dans

Soirée Composée

de nieuwe collectie

Data

za 21.01.23 | 20u30

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€16 Basisprijs
€15 65+
€10 -21/dagstudent
€13 Vriendenprijs
€14 Abo extra Westrand

Mestizo Arts Platform (MAP) ondersteunt opkomende artiesten om nieuw werk te ontwikkelen én dat in dialoog te brengen met de kunstsector, en omgekeerd. Via samenwerking met vele partners helpt MAP deze makers doorgroeien naar de podia in Vlaanderen en daarbuiten. En dat is nu net ook wat in Dilbeek gaat gebeuren deze avond.

In #makesomeroom verrassen we het publiek met fris werk van nieuwe makers uit het netwerk van Mestizo Arts Platform. Maak je alvast klaar voor een avond waar we je laten proeven van een mix van verschillende stijlen en artiesten. Elk presenteren ze ongeveer 30 minuten uit hun artistiek palmares.

(c) Karolina Maruzak
(c) Karolina Maruzak

Lila Magnin

Lila Magnin is danseres, choreografe en muzikante. In haar lichaamstaal, schakelt Lila Magnin vlotjes van de voguing vloer naar de hedendaagse, van de ballerina bar naar de stoep, tussen de mudras van Bharata Natyam (Indische traditionele dans) en breakdance.

(c) Karolina Maruzak
(c) Karolina Maruzak

Briana Ashley Stuart

Becoming Together
In haar interactieve soloperformance Becoming Together gebruikt Briana de beweging en energie van stepping – een traditionele Afrikaans-Amerikaans dansvorm – om een live culturele uitwisseling tot stand te brengen. Ze nodigt het publiek uit om mee te doen en de mogelijkheden om muziek te maken met het lichaam te verkennen.

(c) Victoriano Moreno
(c) Victoriano Moreno

Sandra Delgadillo Porcel

Fania22
Fania All Stars is een latin-jazzband die in de jaren 70 in New York aan de basis stond van de vernieuwing van de Cubaanse muziek. Fania22 trekt parallellen met migratiestromen in het New York van de jaren 70 en het Europa van vandaag. Een kleurrijke, warme voorstelling met live muziek en dans, een ode aan salsa en Latino cultuur.

De Nieuwe Collectie

Deze voorstelling maakt deel uit van
de nieuwe collectie.

Ontdek meer

Please (don't) let me be (mis)understood
Podium Theater

Please (don't) let me be (mis)understood

Geert Belpaeme

do 26.01.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Baby
Podium Theater

Baby

Eleonore Van Godtsenhoven & Arne de Tremerie

do 9.02.23
Schouwburg Cc Strombeek
geannuleerd