Ga verder naar de inhoud
ROOSBEEF cfelix baumsteiger roos chair 2 photo LOWRES 150119
Podium Muziek

Roosbeef + support The Shadow Machine

Club S

Data

wo 15.12.21 | 20u30
tickets

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€15 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Extra

Omwille van de heersende coronamaatregelen zal dit Club S concert zittend doorgaan.

Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. En nu is ze helemaal terug. Terug uit Kentucky, terug met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont.

Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden.

Intussen belandde Roos terug in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys.

Met deze solide motor ging ze aan de slag om met elf nummers op elf manieren haar verhaal te vertellen. Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals. Lucky snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten.

Support: The Shadow Machine

The Shadow Machine - Wannes Nimmegeers

The Shadow Machine is de nieuwe muzikale thuis van singer-songwriter Jo Geboers. Hij nodigt ons uit in zijn unieke wereld, waar het omarmen van onze eigen schaduw centraal staat.

De melancholische muziek van The Shadow Machine is als een bezoek in het brein van Jo. Hij vertelt verhalen over de zoektocht naar onszelf, twijfels en andere interne worstelingen. Zijn donkere en intieme songs geven een inkijk in de mysterieuze muzikant die Jo is. In zijn muziek vinden zowel donkere klanken als hoopvolle elementen hun plaats.

Live wordt Jo Geboers (in een vorig leven lid van Low Land Home, Astronaute en Bearskin) vergezeld door Guillaume Trotta.

Ontdek meer

A Call to Prayer
Podium Klassiek

A Call to Prayer

Ghalia Benali & Romina Lischka

do 2.12.21
Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Info & tickets
De Mens
Podium Muziek

De Mens

Late Night

za 4.12.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Imagine No Lennon
Podium Muziek

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

wo 8.12.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets