Ga verder naar de inhoud
Klein NOMADICS Tom Herbots walk
Podium Dans

Nomadics

Lisbeth Gruwez/ Voetvolk

Data

vr 19.05.23 | 20u30
tickets

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs
€16 Abo extra Westrand

(eerder aangekondigd als 'Hunters & collectors')

Voetvolk verheft wandelen tot een hogere levenskunst … met publiek!

Klein Nomadics Victoria Rose Roy voorkeur

Met de creatietour Nomadics betreedt Voetvolk het rijk van het (innerlijk) landschap. Geen mythische plek, maar de wereld – hier en nu – zoals die zich aan en met ons ontvouwt. We wandelen; zetten de ene voet voor de andere. Samen ervaren we de meerstemmige impact van die eenvoudige beweging. Te voet banen we ons een weg door natuur en stad, door weer en wind, naar de plaats waar op het eind van de dag het gebeurt: de scene. Een adembenemend voetenspel voor acht performers, dat het lichaam – en daardoor ook de geest – van de grond af bevrijdt.

Maar eerst nodigen we het publiek uit om met ons mee te wandelen. Tijdens de creatie van Nomadics ondernemen we een tocht van en naar drieëntwintig culturele centra in Vlaanderen. Samen met de toeschouwers die met ons mee willen, trekken we naar de betreffende locatie, ons bewust van de ruimte, de tijd, elkaar en de omgeving.

Je kan aansluiten bij de tocht op weg naar Westrand of bij eender welke tocht tijdens het creatieproces van de voorstelling. Hou onze website in de gaten voor meer info over hoe de locatie van de groep te volgen is.

Credits

Choreografie Lisbeth Gruwez | Compositie, geluidsontwerp & live muziek Maarten Van Cauwenberghe, Dag Taeldeman & Rodrigo Fuentealba Palavicino | Performance Antoni Androulakis, Artemis Stavridis, Francesca Chiodi Latini, Lucie Domenach, Raoul Riva, Simon Arson, Tim Bogaerts, Valeria Saija | Dramaturgie Bart Meuleman | Productie Voetvolk vzw | Coproductie KVS – Royal Flemish Theatre, Kunstencentrum Vooruit, Julidans, Theater Freiburg | Met de steun van NONA, de Vlaamse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschapscommissie & de Tax Shelter-maatregel van de Belgische overheid

Ontdek meer

Maarten Westra Hoekzema
Podium Theater / Humor

Maarten Westra Hoekzema

Toen eindelijk alles lukte

do 30.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Profound Observer & Bert Joris
Podium Jazz

Profound Observer & Bert Joris

JazzLab

vr 31.03.23
GC de Muze van Meise
Info & tickets
Dit is niet de titel (7+)
Podium Familie

Dit is niet de titel (7+)

Compagnie Barbarie & BRONKS

za 1.04.23
Westrand Dilbeek
Info & tickets