Ga verder naar de inhoud
Milow3535 official
Podium Muziek

Milow

Unplugged Tour

Data

wo 27.04.22 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€34 Basisprijs
€33 65+
€31 -21/dagstudent
€31 Vriendenprijs

Milow keert eindelijk terug naar zijn muzikale roots met een intieme, akoestische tournee.

Zijn laatste album ‘Lean Into Me’ luidde de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Met reeds zes platen op zijn palmares en songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie.

Het is dat de eretitel the hardest working man in show business voor eeuwig toegekend is aan James Brown, want hij had net zo goed aan Milow uitgereikt kunnen worden. Sinds zijn doorbraak in 2007 is de singer-songwriter uitgegroeid tot een vaste waarde in Europa. Milow won maar liefst 12 MIA’s, waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Met zijn album ‘Lean Into Me’ (2019) vertelt Milow een uitermate persoonlijk verhaal. Songs als ‘Lay Your Worry Down’, ‘Laura’s Song’ of ‘Michael Jordan’ – over zijn jeugdheld en de complexe relatie met zijn vader – horen bij de allerbeste songs uit zijn carrière. De plaat brengt de luisteraars dichter bij Milow dan ooit tevoren.

Elke avond zullen naast bekende en minder bekende parels ook een aantal gloednieuwe songs de revue passeren. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale luitenanten, zanger-gitarist Tom Vanstiphout – die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt – en de fenomenale zangeres Nina Babet, neemt Milow het publiek op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.

Ontdek meer

Alex Agnew
Podium Humor

Alex Agnew

Try-out

wo 19.01.22
Eldorado
Info & tickets
De Reuzendoder van Ernest Hemingway
Podium Theater

De Reuzendoder van Ernest Hemingway

Thomas Janssens

wo 19.01.22
Westrand Dilbeek
Info & tickets
DIRK.
Podium Muziek

DIRK.

Club S

do 20.01.22
Eldorado
geannuleerd