Ga verder naar de inhoud
Meltheads c Tone Verswijfel
Podium Muziek / Club S

Meltheads

Club S

Data

vr 10.11.23 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€17 Basisprijs
€16 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

UPDATE: Meltheads krijgt de unieke kans om de support te doen op de Benelux tournee van dEUS. Een kans die ze onmogelijk kunnen laten liggen, maar dat wil wel zeggen dat ze onze show (voorlopig) moeten laten schieten. Maar niet getreurd. Op 10.11.23 komen ze terug met hun debuutalbum onder de arm. Voor Porcelain id en Nona Problemo zijn we op dit moment nog op zoek naar een oplossing.

Mag het vooruitgaan? Reken maar dat het voor Meltheads hard zal gaan!

Meltheads zijn vier jonge honden uit Antwerpen die met bakken talent en evenveel drang en branie tot op het bot gaan. Voortgestuwd door de metronomisch strakke ritmesectie van Tim Pensaert (bas) en Simon de Geus (drum), en aangevuurd door de snedige en virtuoze gitaar van Yunas de Proost spuwt Meltheads rotaanstekelijke garage, clevere postpunk en fascinerende cold en andere wave, die schatplichtig is aan The Chats, Amyl and the Sniffers, Gang of Four, Wire en – jawel – De Brassers en Aroma Di Amore. Vierde hond is frontman Sietse Willems, de vleesgeworden bastaard van Jim Morrisons charisma, Robert Plants sexappeal, Iggy Pops razernij én de blote bast van alle drie.

Hun live-reputatie buzzt als een lopend uurtje door de Lage Landen, en wie hen al aan het werk zag, weet: deze hongerige wolven bestormen een podium alsof ze de laatste show van hun leven gaan spelen. Meltheads opende al voor o.a. DIRK. en Millionaire, speelde een uitverkochte releaseshow in Trix Café (waar ze ook resident zijn), schopte het tot in de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en het podium (zilver!) op Humo' Rock Rally. Toch moet – nee, gaat– het voor hen allemaal nog beginnen. En reken maar dat het dan vooruit zal gaan. Hun single Naïef is nu al een Belpop klassieker!

Meltheads de morgen image

Meltheads herschrijft de belpopgeschiedenis, aldus Gunter Van Assche in De Morgen.

Ontdek meer

Dit is niet de titel (7+)
Podium Familie

Dit is niet de titel (7+)

Compagnie Barbarie & BRONKS

za 1.04.23
Westrand Dilbeek
Info & tickets
Een of andere Rus
Podium Theater

Een of andere Rus

Arsenaal

za 1.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
geannuleerd
STAPMAAROPMIJNBEZEMSTEEL STILL3
Podium Familie

Stap maar op mijn bezemsteel (5+)

Familiefilm

di 4.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets