Ga verder naar de inhoud
Lili Grace dv 111
Podium Muziek / Club S

Lili Grace + special guest Sleepers Reign

Club S

Data

vr 4.02.22 | 20u30
tickets

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€15 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Lili Grace maakt eigenzinnige melodieën waarin cello, hobo, toetsen en twee vrouwenstemmen elkaar innig zoenen.

Dienne en Nelle Bogaerts besluiten om de meest dissonante gebeurtenis in hun leven – het verkeersongeval van hun broer - om te zetten in muziek.

Dat resulteert in negen nummers, één verhaal. Hoe verteer je als kind een gebeurtenis die zelfs door volwassenen niet wordt begrepen? Wie is dat silhouet in het ziekenhuisbed waarvan iedereen zegt dat het je broer is? Wat zién comapatiënten door hun gesloten ogen? Waar is God wanneer je hem nodig hebt? Kan je iemand met een vislijn weer uit zijn slaap hengelen? En vooral: hoe verwerk je het verlies van iemand die niet dood is?

'Silhouette' is een plaat die kinderlijke verbazing een duet laat zingen met volwassen verdriet. Die vertelt hoe twee kinderen een abrupte wending in hun leven een plaats proberen te geven in hun fantasiewereld. Die terugkeert naar het verleden en net daardoor de toekomst ontgrendelt. En die bewijst dat er zelfs in een emotionele krater tweestemmige schoonheid kan ontkiemen.

Pers

"De sound van Lili Grace baadt niet langer in nachtduister, maar in onvoorwaardelijke warmte." - De Morgen

Nelle en Dienne vertelden ons meer over hun eerste plaat

Sleepers' Reign pic casual

Special Guest:
Sleepers' Reign

Sleepers' Reign bewandelt de schemering tussen filmische synthscapes met donkere gelaagde ritmes en oprechte songwriting. Hun speelse, experimentele DIY aanpak wordt gebonden door de productie van toetsenist Orson Wouters. Een kenmerkende mix van warme analoge electronica en organische instrumentatie wordt vergezeld door pakkende melancholische melodieën van zanger Lukas Hermans.

Tien jaar geleden raakten het pad verstrengeld met dat van Lili Grace in een strijd om een podiumplaats in de finale van Humo’s Rock Rally. Vandaag delen de bands het podium om hun nieuwste werken te presenteren.

Ontdek meer

Ode to a Love Lost
Podium Dans / Theater

Ode to a Love Lost

Toneelhuis / Benjamin Abel Meirhaeghe

vr 3.02.23
CC De Factorij
Info & tickets
Kids With Buns + support: Berre
Podium Muziek / Club S

Kids With Buns + support: Berre

vr 3.02.23
Eldorado
Info & tickets
Amelie Albrecht
Podium Humor

Amelie Albrecht

Zwaar leven

wo 8.02.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets