Ga verder naar de inhoud
Isolde Lasoen 5781 crop c Piet Stellamans min
Podium Muziek / Club S

Isolde Lasoen (try-out)

Club S

Data

do 16.03.23 | 20u30
tickets

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€20 Basisprijs
€19 65+
€10 -21/dagstudent
€17 Vriendenprijs

Isolde Lasoen is niet alleen drummer bij DAAN, Absynthe Minded en tal van andere projecten, maar ook een veelzijdige muzikante, zangeres, tv-persoonlijkheid én frontvrouw van haar eigen band. Als simpelweg Isolde Lasoen - voortaan mét achternaam maar nog steeds begeleid door haar vaste muzikanten - geeft ze een nieuwe wending aan haar solocarrière, mét een nieuwe plaat die eraan komt."

De kiem van ‘la nouvelle Isolde’ is terug te voeren tot 2021 en haar versie van ‘The Four Horsemen’. Dat succes gaf haar de goesting om aan een nieuwe (ze noemt het zelf ‘excentrieke’) soloplaat te werken en daarbij helemaal haar eigen ding te doen. Al haar invloeden, alles waar ze van houdt, laat ze doorsijpelen: van haar opleiding als jazzdrummer over soundtrack en psychedelica tot progressieve rock en Franse muziek uit de jaren 70. Terwijl ze voor zowat alles in haar leven houdt van less is more, laat ze zich in haar muziek volledig gaan, met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium, dramatische harmonieën, bombast en epische melodieën. Haar rol als drummer schuift ze ook meer naar voren, omdat ze voelt dat het de motor is van alles wat ze doet in de muziek.

Alles wat Isolde zelf kon doen, heeft ze ook zelf gedaan. Allemaal vanuit het idee om de songs live nog meer tot hun recht te laten komen, met voldoende ruimte voor het talent van elk van haar hypergetalenteerde muzikanten. De 10 tracks variëren van jazzy, melancholisch, psychedelisch, donkerromantisch en groovy tot poppy en alles daartussen.

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de plaat, die in het voorjaar in de winkel moet liggen. Uiteraard trekt Isolde Lasoen ook langs de fijnste zalen van het land om haar nieuwe werk uitgebreid aan het publiek voor te stellen.

Ontdek meer

Bok (8+)
Podium Familie

Bok (8+)

BATMAT

za 26.11.22
Westrand Dilbeek
Info & tickets
One Song: Histoire(s) du Théâtre IV
Podium Dans / Theater

One Song: Histoire(s) du Théâtre IV

NTGent / Miet Warlop

za 26.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
wachtlijst
Kladderadatsch (3+)
Podium Familie

Kladderadatsch (3+)

4Hoog

zo 27.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets