Ga verder naar de inhoud
WatchApp IMKE
Podium Digitaal

Imke.

SKaGeN

Data

vanaf wo 21.04.21

tickets

Locatie

Online

Tickets

€12.5 Basisprijs

Extra

Via de ticketknop word je doorverwezen naar de ticketing van SKaGeN. Verdere opvolging gebeurt vandaar uit.

Alle instructies voor het gebruik van de app ontvang je per mail na aankoop van je ticket.

Per bestelling rekent SKaGeN een bijkomende transactiekost van 0,39€.

CRIME OP JE SMARTPHONE. Na het succes van Emmi & Leo en Emmi & Leo LIVE presenteert SKaGeN nu haar derde digitale smartphone-voorstelling en die belooft een knaller te worden.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waarop niemand zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.

Alessandro Fantucci

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

In real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kan napraten...

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als Henry, Zoals de dingen gaan en Stanley, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor IMKE.

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

Credits

Concept en regie: Mathijs F Scheepers | Tekst: Peter De Graef | Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens | Productieleiding: Delphine Lippens | Kostuums: Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris | DOP en camera: Pieter Van Campe | 2de camera: Magali Daems | Geluid: Timothy Nieuwenhuysen | Ontwikkeling app: The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency

Ontdek meer

20210618 vroegerwasdetoekomstbeter overview
Podium Theater

Vroeger was de toekomst beter

LAZARUS en Günther Lesage

vr 18.06.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
Kates Tapes Away
Podium Theater

Kates Tapes Away

Zuidpool

vr 30.04.21
Westrand Dilbeek
Info & tickets
Het gezin van Paemel
Podium Theater

Het gezin van Paemel

SKaGeN

do 17.06.21
Westrand Dilbeek
Info & tickets