Ga verder naar de inhoud
IBE Pers 1 min
Podium Muziek / Club S

IBE + support: Dav ID

Club S

Data

wo 16.11.22 | 20u30

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€20 Basisprijs
€19 65+
€15 -21/dagstudent
€17 Vriendenprijs

In 2019 kwam IBE langs de grote poort naar binnen: triomferen bij ‘The Voice’, optreden op Rock Werchter, een succesvolle single releasen, en dat allemaal voor hij überhaupt volwassen was. Helaas werd het toen noodgedwongen stil, door een welgekende pandemie. But good things come to those who wait, want eindelijk is zijn debuutalbum er.

IBE is vrijwel meteen beginnen werken aan het album, van zodra ‘The Voice’ afgelopen was. Na de eerste opnames in de zomer van 2020, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe sound en heeft hij prompt de helft van het album vervangen. Bestaande nummers werden in een fris jasje gestoken, en een aantal nummers werden from scratch uitgewerkt. Was de eerste versie van het album nog eerder een losse verzameling nummers, dan vertelt de plaat vandaag meer een overkoepelend verhaal.

IBE zal je altijd onherroepelijk herkennen aan die stem, maar toch sloeg hij een nieuwe weg in met het nieuwe album. Zonder toegevingen is hij helemaal overtuigd van de nieuwe richting. Een goed voorbeeld daarvan is Dark Maze, het meest dansbare en het meest 80's-nummer van de plaat. De enthousiaste reacties van het Rock Werchter-publiek logen er niet om. Een donkere inhoud in combinatie met uplifting muziek. Ook eerste single Dumb is dansbaar, maar inhoudelijk niet per se vrolijk.

Zijn debuut Sweet Love komt hij op 16 november voorstellen in onze Club S.

Support: Dav ID

Dav ID promo pic

Dav ID is een jonge singer-songwriter, zijn warme stem en diepgaande teksten laten het publiek niet onberoerd en zorgen voor enthousiasme voor zijn muziek.

Geboren in Kinshasa ontwikkeld Dav ID zijn interesse op zeer jonge leeftijd door artiesten als Michael Jackson, Whitney Houston en Bruce Springsteen. Ze inspireren hem en bezorgen hem de liefde voor zingen en optreden. Als autodidact begon hij zijn eerste liedjes te schrijven op de piano.

Zijn nummers brengen de perfecte mix tussen pop en urban. Een mix van zwoele nummers vol melancholie en upbeat nummers laten je alles vergeten. Je hoeft alleen maar klaar te zijn om ondergedompeld te worden in de wereld van Dav ID.

Ontdek meer

Douglas Firs + support Robin Kester
Podium Muziek

Douglas Firs + support Robin Kester

Heart of a Mother (dernière)

vr 16.12.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Kids With Buns + support: Berre
Podium Muziek / Club S

Kids With Buns + support: Berre

vr 3.02.23
Eldorado
Info & tickets
Marble Sounds
Podium Muziek

Marble Sounds

XXL Tour

vr 24.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets