Ga verder naar de inhoud
20210212 08 GEIKE Photography by Isabel Miquel Arques
Podium Muziek

Geike + Hydrogen Sea

Data

za 10.04.21 | 20u30
reserveren

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€26 Basisprijs
€25 65+
€23 -21/dagstudent
€23 Vriendenprijs

Een prachtige double bill in onze schouwburg. Het nieuwe album van Geike zal de leidraad worden van haar concert, maar wie weet krijgen we hier en daar een (Hooverphonic) verrassing! Special guest Hydrogen Sea zorgt met zang, piano en analoge effecten voor een nieuwe klankwereld!

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe soloalbum 'Lost in Time' van Geike Arnaert uit. Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van 'For The Beauty Of Confusion', maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs werden samen geschreven met Joost Zweegers (Novastar).

Productie was in handen van dé Belgische topproducer Wouter Van Belle, die in zijn carrière reeds meesterwerken producete voor o.a. Gorki, Noordkaap, Axelle Red en natuurlijk ook Novastar. Ondertussen schopten singles 'Off Shore', 'Middle of the Night' en 'Black Land Shore' het tot n°1 in de Vox-lijst van Radio 1.

Credits

Vocals: Geike Arnaert | gitaar: Robby Govaerts | keys & piano: Pedro Gordts | bas: PJ Seaux | drums: Steven Van Gelder

Special guest: Hydrogen Sea

Met stem, piano en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en PJ Seaux een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwritermuziek, maar frisse, uitgepuurde elektronica van PJ in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze brengen bestaande en splinternieuwe nummers die je naar adem doen happen.

Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: 'In Dreams' (2016) en 'Automata' (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel. Met ‘End Up’ is op dit moment de titelsong voor de één-serie Black-Out.

© Alexander Popelier
© Alexander Popelier

Ontdek meer

Kids With Buns + Elders
Podium Muziek

Kids With Buns + Elders

do 25.03.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Astrid Stockman
Podium Muziek

Astrid Stockman

Matinee

zo 14.03.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Zefiro Torna & SEADS Network
Podium Klassiek

Zefiro Torna & SEADS Network

PAST >I ORALE

vanaf vr 23.04.21
Plantentuin Meise
Info & tickets