Ga verder naar de inhoud
Het temmen van de feeks
Podium Theater

Het temmen van de feeks

Sietse Remmers

Data

wo 14.04.21 | 20u30
reserveren

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€16 Basisprijs
€15 65+
€10 -21/dagstudent
€13 Vriendenprijs
€14 Abo-code Westrand

Extra

Door de COVID-19-maatregelen kon de voorstelling in november niet doorgaan. Ze is verplaatst naar 14 april. Tickethouders worden gecontacteerd.

Jonge maker Sietse Remmers bewerkt de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling die even fris als scherp, even mateloos als prikkelend, en even kritisch als roekeloos is. Met bijdragen van Shakespeare, Hoeyberghs, Trump, Johnson, Baudet, Remmers e.v.a.

De felle en opstandige Katharina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Haar bruidsschat is haar enige kwaliteit, maar aanzienlijk genoeg om edelman Petruchio ervan te overtuigen om met haar te trouwen. Gebruikmakend van verschillende onorthodoxe methoden, weet hij zijn bruid te temmen en om te vormen naar de ideale vrouw.

Met 'Het Temmen van de Feeks' bewerkt jonge maker Sietse Remmers de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling die even fris als scherp, even mateloos als prikkelend, en even kritisch als roekeloos is.

Credits

Tekst William Shakespeare | Concept en bewerking Sietse Remmers | Spel Sietse Remmers, Tom Van Bauwel, Timo Sterckx, Femke Van Der Steen, Ferre Vuye en Stan Martens | Muziek Simon Reyners | Decor Timme Afschrift, Wing Nuts Decor en Sietse Remmers | Spelcoach Sytske van der Ster en Noa Pylyser | Coach dramaturgie Ciska Hoet | Kostuums Sebastiaan Sap, Isy Hoelen en Sietse Remmers | Techniek Maarten Snoeck | Productie Celien Mertens

Deze voorstelling wordt gemaakt in het kader van Eigen Kweek. Eigen Kweek is de samenwerking van tien Vlaams-Brabantse cultuurcentra rond talentontwikkeling voor de podiumkunsten.

Partners in het 'Eigen Kweek' platform zijn: CC De Borre Bierbeek, CC Den Amer Diest, CC Het Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC ’t Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen, Kunst en Cultuur Sint-Pieters-Woluwe en 30CC Leuven.


Ontdek meer

Schaap met laarsjes (5+)
Podium Familie

Schaap met laarsjes (5+)

Een muzikaal verhaal

vr 1.01.21 - zo 28.02.21
kies zelf waar
herbeleef het hier
Radio Fiona (5+)
Podium Familie

Radio Fiona (5+)

Een luisterspel in 3 delen

vr 1.01.21 - zo 28.02.21
kies zelf waar
herbeleef het hier
Kevin Trappeniers front c u Zwart wit 1030x515
Podium De Residenten

Kevin Trappeniers

vanaf vr 15.01.21
Cc Strombeek
lees meer