Ga verder naar de inhoud
240918 T DRIE EENAKTERS c Raymond Mallentjer
Podium Theater / Bij de buren

Drie Eenakters

Been / Matthias Van de brul & Charlotte Wellens

Data

wo 18.09.24 | 20u30
tickets

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€18 65+
€10 -21/dagstudent
€16 Vriendenprijs
€16 Abo extra Westrand
€3.6 UiTPAS Kansentarief

Duur

1u

Repertoire op een frisse, toegankelijke en humoristische manier

Met een glas in je hand kan je genieten van dit zomers sketchprogramma, waarin twee vranke spelers je trakteren op drie verschillende eenakters, losjes gebaseerd op korter werk van Anton Tsjechov.

In Over de schadelijkheid van tabak geeft een man op bevel van zijn vrouw een geanimeerde lezing over de schadelijkheid van tabak. In Treurspeler tegen wil en dank lucht de overwerkte Sonja in geuren en kleuren haar hart over haar nakende burn-out. In Voor de verduistering ontmoet je de zon en de maan, allebei lichtjes beneveld, bij de wissel van nacht naar dag.

De spelers brengen repertoire op een frisse, toegankelijke en humoristische manier tot bij een breed publiek. Ze willen het op een scherpe én geestige manier hebben over ons stuitend gebrek aan empathie voor elkaar. Telkens staat de dynamiek tussen twee partners –geliefden, vrienden, collega’s– centraal. Er komt een kink in de kabel, de onderlinge empathie faalt en dat leidt tot tragikomische taferelen. Herkenbare situaties, aandoenlijke personages en een geestige kijk op het grillig mens-zijn.


Jubileum-alarm! In 2024 staan acteurs Matthias Van de brul en Charlotte Wellens 10 jaar samen op de planken. Het Witte Paard in Blankenberge was helaas bezet, dus vieren ze het met deze productie op drie plaatsen in en rond Westrand.

Spel Matthias Van de brul en Charlotte Wellens | Tekst Matthias Van de brul en Charlotte Wellens, vrij naar Anton Tsjechov | Kostuum Zazie Bakos | Productie Been | Met de steun van Stad Leuven, De Nwe Tijd, Het nieuwstedelijk

Ontdek meer

En nu
Podium Theater / Bij de buren

En nu

de Roovers

do 16.01.25
Westrand Dilbeek
Info & tickets
ALABAMA
Podium Theater / Herfst

ALABAMA

Fien Leysen/BERLIN

wo 25.09.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
adjusting HOPE
Podium Theater / Muziek / Herfst

adjusting HOPE

Dirk Roofthooft, Nabou Claerhout & Thomas Janssens

wo 2.10.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets