Ga verder naar de inhoud
De man die zijn haar kort liet knippen hero
Podium Theater

De man die zijn haar kort liet knippen II

de KOE

Data

vr 1.04.22 | 20u30
tickets

Locatie

Westrand Dilbeek
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€16 65+
€10 -21/dagstudent
€13.5 Vriendenprijs

De KOE pur sang.

Na The Godfather, The Terminator en The Dark Knight is er eindelijk de sequel op De man die zijn haar kort liet knippen. In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term mansplaining bestaat nog niet, hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken stond hun liefde in de weg.

Bijna twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op broze fundamenten. Zullen ze zelf ook aan het wankelen gaan? Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog? Niet alleen de personages gaan de confrontatie aan: de spelers van de KOE onderzoeken het geheugen van hun gezelschap, gaan in gesprek met hun verleden en hun eigen repertoire. Net als bij de herneming van De Gebiologeerden, de herwerking van De Nijl is in Caïro aangekomen, en het jubileumboek KOE DOET BOEK. Het repertoire wordt geen doordruk, maar een aanzet, een mogelijkheid.

Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. De man die zijn haar kort liet knippen II is een fonkelnieuwe voorstelling die geen voorkennis vereist, wél ouderwetse goesting.

Een de KOE-voorstelling pur sang waarbij Natali Broods en Peter Van den Eede opnieuw tonen een magisch theaterkoppel te zijn.

Concertnews.be

Credits

Van en met Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf

Ontdek meer

Once upon a time in space
Podium Theater

Once upon a time in space

Dries Gijsels

do 7.04.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
De Paradox van Bertrand Russell
Podium Theater

De Paradox van Bertrand Russell

Thomas Janssens & Peter De Graef

wo 20.04.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
De Vloed/De Vlucht
Podium Theater

De Vloed/De Vlucht

SkaGeN

do 28.04.22
Westrand Dilbeek
Info & tickets