Ga verder naar de inhoud
Strombeach Strandstoel parasol
Podium Familie / Circus

Cirk Strombeach

Data

zo 28.08.22 | 15u

Locatie

Gemeenteplein
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Extra

GRATIS

Geen reservatie

Een heerlijke zondag vol circusacts en -workshops

TeaTime Company - Stick-Stok

Strombeach Stick Stok

TeaTime Company, met Humbekenaar Bavo De Smedt, reist Europa rond met hun buitenvoorstelling Stick-Stok. Hoog tijd om dit circusgezelschap uit te nodigen op Cirk Strombeach!

TeaTime gaat van de ontdekking van een eenvoudig object (in dit geval de stokken) tot proberen het te begrijpen: testen hoe het valt, waar het balanspunt is, wat het kan doen, om uiteindelijk te beseffen dat het bijna een leven heeft van zichzelf. Het tempo wordt steeds sneller, ze besturen de stokken om hogerop te komen, ze springen verder, ze bewegen sneller maar uiteindelijk zijn het juist de stokken die hen bewegen.

Compagnie That's It - Tired of Balls

Strombeach Tired of Balls

Roger en Marcel zijn 2 garagisten en gefascineerd door banden. Roger is een harde werker en Marcel maakt graag plezier. Marcel is niet de slimste en Roger niet de gemakkelijkste collega. Samen rollen Roger en Marcel er zich steeds wel door, want Marcel heeft het altijd goed voor en Roger weet heel goed wat hij wil.

Door hun grote passie voor autobanden durven ze wel eens vergeten dat ze aan het werk zijn.

Banden vliegen in de lucht, rollen in het rond en worden gemanipuleerd. Roger en Marcel vinden op spectaculaire en creatieve wijze ‘de autoband’ opnieuw uit. Lachende gezichten verzekerd!

Duo Berlingo - No Way Back

Strombeach DUO BERLINGO 3

Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun voorstelling No Way Back bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint, wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Terwijl ze elkaar afwisselend inspireren en irriteren toont Duo Berlingo op subtiele en komische wijze de condition humaine in al zijn lichtheid.

Workshops

Strombeach Circus De Sven

Iedereen circusartiest! Een plein vol circusmateriaal om te leren jongleren met kegels, een diabolo superhoog in de lucht gooien, de leukste kunstjes op een grote bal te tonen of gewoon even zot doen op een veel te kleine fiets. De animatoren van 'Circus De Sven' leren jullie het allemaal aan.

Ontdek meer

Opening Night Strombeach
Podium Muziek

Opening Night Strombeach

vr 19.08.22
Gemeenteplein
Info & tickets
Bram & Lennert + Kapitein Morgen
Podium Muziek

Bram & Lennert + Kapitein Morgen

op Strombeach

wo 24.08.22
Gemeenteplein
Info & tickets
Zomerafsluiter: PleZand (3-12j)
Podium Familie

Zomerafsluiter: PleZand (3-12j)

op Strombeach

wo 31.08.22
Gemeenteplein
Info & tickets