Ga verder naar de inhoud
strombeach stick stok bomen
Podium Familie / Circus

Cirk Strombeach

Data

zo 28.08.22 | 15u

Locatie

Gemeenteplein
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Duur

Timing onder voorbehoud:

15u Doorlopende workshops
15u30 Duo Berlingo - No Way Back
16u30
TeaTime Company - Stick-Stock
17u40
Compagnie That's It - Tired of Balls
19u
Circ Rodini - Improbabile

Extra

GRATIS

Geen reservatie

Een heerlijke zondag vol circusacts en -workshops

Duo Berlingo - No Way Back

Strombeach DUO BERLINGO 3

Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun voorstelling No Way Back bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint, wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Terwijl ze elkaar afwisselend inspireren en irriteren toont Duo Berlingo op subtiele en komische wijze de condition humaine in al zijn lichtheid.

TeaTime Company - Stick-Stok

Strombeach Stick Stok

TeaTime Company, met Humbekenaar Bavo De Smedt, reist Europa rond met hun buitenvoorstelling Stick-Stok. Hoog tijd om dit circusgezelschap uit te nodigen op Cirk Strombeach!

TeaTime gaat van de ontdekking van een eenvoudig object (in dit geval de stokken) tot proberen het te begrijpen: testen hoe het valt, waar het balanspunt is, wat het kan doen, om uiteindelijk te beseffen dat het bijna een leven heeft van zichzelf. Het tempo wordt steeds sneller, ze besturen de stokken om hogerop te komen, ze springen verder, ze bewegen sneller maar uiteindelijk zijn het juist de stokken die hen bewegen.

Compagnie That's It - Tired of Balls

Strombeach Tired of Balls

Roger en Marcel zijn 2 garagisten en gefascineerd door banden. Roger is een harde werker en Marcel maakt graag plezier. Marcel is niet de slimste en Roger niet de gemakkelijkste collega. Samen rollen Roger en Marcel er zich steeds wel door, want Marcel heeft het altijd goed voor en Roger weet heel goed wat hij wil.

Door hun grote passie voor autobanden durven ze wel eens vergeten dat ze aan het werk zijn.

Banden vliegen in de lucht, rollen in het rond en worden gemanipuleerd. Roger en Marcel vinden op spectaculaire en creatieve wijze ‘de autoband’ opnieuw uit. Lachende gezichten verzekerd!

Circ Rodini - Improbabile

IMG 20220704 WA0002

Het grote 'Circus Rodini' is terug van weggeweest. 13 generaties lang hielden ze in stand. Vandaag is voor u Loretta Rodini in het land met haar assistent Gino. Helaas zijn de olifanten en kamelen terug naar Afrika en zijn de andere artiesten niet komen opdagen. Zullen ze er met hun 2 in slagen om de vergane glorie in stand te houden? Zet je schrap voor een charmante familie voorstelling met sprankelende humor.

Credits en spel Katleen Ravoet en Davide Salodini | Dramaturgie Adrian Schvarzstein | Coach Alessandro Carocci | Scenografie Davide Salodini | Met dank aan CIB Leuven

Workshops

Strombeach Circus De Sven

Iedereen circusartiest! Een plein vol circusmateriaal om te leren jongleren met kegels, een diabolo superhoog in de lucht gooien, de leukste kunstjes op een grote bal te tonen of gewoon even zot doen op een veel te kleine fiets. De animatoren van 'Circus De Sven' leren jullie het allemaal aan.

Ontdek meer

Zomerafsluiter: PleZand (3-12j)
Podium Familie

Zomerafsluiter: PleZand (3-12j)

op Strombeach

wo 31.08.22
Gemeenteplein
Info & tickets
Closing Night Strombeach
Podium Muziek

Closing Night Strombeach

Yves Deruyter + Blanco + Thijs

vr 2.09.22
Gemeenteplein
Info & tickets