Ga verder naar de inhoud
Club S hero image
Podium Muziek / Club S

Caspar Auwerkerken, The Christian Club & Tje

Club S

Data

wo 19.10.22 | 20u30
geannuleerd

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€15 Basisprijs
€14 65+
€10 -21/dagstudent
€12 Vriendenprijs

Caspar Auwerkerken

Caspar Auwerkerken Francis Vanhee square lowres

Zonder ook nog maar één single te hebben uitgebracht, werd Caspar Auwerkerken al in 2021 uitgeroepen tot een van de meest spraakmakende talenten van België. Wanneer muzikant en producer Orson Wouters (Aili, Transistorcake) zijn pad kruist, wordt het al snel duidelijk dat zij een match made in heaven zijn. Samen duiken ze de studio in met als resultaat de prachtige debuutsingle Hyacinth die in februari 2022 gereleased werd. Zijn wondermooie stem – soms neigend naar Thom Yorke, Tamino en The Bony King of Nowhere - wordt overgoten met dromerige arrangementen en minimalistische soundscapes.

“De juiste snaar geraakt. De gevoelige.” - Eppo Janssen (Duyster, Pukkelpop)

The Christian Club

The Christian Club

The Christian Club is een alternatieve singer-songband uit Brugge. Zelf houden ze het op King Krule en Ben Howard, maar qua donker en diep stemgeluid gaat het vooral de kanten uit naar The Handsome Family’s Brett, Sparks of Tindersticks.
Met spaarzame middelen: sober tokkelende gitaren gedrenkt in reverb, gestut door Opstaeles contrabas, creëert The Christian Club zwevende, duistere muziek, waarbij klassieke songstructuren vermeden worden, maar een meeslepend verhaal wordt verteld.

"De kracht van de contrabas van Isa Opstaele gecombineerd met de minimale gitaarklanken van Missiaen doen wonderen en raken je recht in de flank." - Björn Comhaire (Luminous Dash Muziekzine)

Tje

Tje

In de lommer van de Hasseltse bomen en bla'ren, ontsprong de kiem voor het slaapkamerproject ‘tje’. Bezield door de nachtelijke conversaties tussen zangeres Lindy Versyck en gitarist Melvin Slabbinck, was fotosynthese volstrekt overbodig. Op de dreunende bassen van Klaas Leyssen kon het project verder uitdijen.
Tje houdt ons wakker doorheen de late uurtjes, met bezwerende vocals en kordaat getokkel. Als een duistere nocturne waar zelfs de klassieke muzikant niet aan kan weerstaan, raakt tje ons regelrecht in het hart, dag en nacht.

"Een kleine vier minuten duurt coolkidsbar en binnen de paar seconden weet tje al onder je huid te kruipen." - Lucas Palmans (Dansende Beren)

Ontdek meer

Jan Verstraeten
Podium Muziek / Club S

Jan Verstraeten

Club S

za 5.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Meskerem Mees + support Kevin!
Podium Muziek

Meskerem Mees + support Kevin!

Caesar Tour

do 10.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Marble Sounds
Podium Muziek

Marble Sounds

vr 24.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets