Ga verder naar de inhoud
20210709 Azertyklavierwerke Roosbeef hero
Podium Muziek

Azertyklavierwerke + Roosbeef

Data

vr 9.07.21 | 20u
tickets

Locatie

Terras Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€16 Basisprijs
€13 Vriendenprijs
€13 Buurtprijs

Wij spelen op KOER1853.

Azertyklavierwerke

Azertyklavierwerke is een Brusselse producer die niet vies is van experimenteren met geluid, verwachtingen of emoties. Eind 2020 bracht hij zijn tweede album Echo Park uit, een vrucht die in de eerste lockdown van dat jaar gecultiveerd werd in zijn vochtige kelderstudio. De sfeer doorheen het album is opzwepend en donker, en nodigt evenveel uit om te dansen als om te luisteren en dan weer om alles in vraag te stellen.

In maart van 2021 gooide hij het over een heel andere boeg met de single Durum: een catchy, zomerse schijf dat een gevoel van onvolledigheid beschrijft.

Elk concert is een momentopname van afdwalingen in Azertyklavierwerke’s repertoire, met een stevige portie impro en onuitgebracht werk. De afstand tussen het werk en de toeschouwer en hoe die te verkleinen, is iets wat hem constant bezighoudt. Eén ding staat vast: je wordt sowieso meegezogen in Azertyklavierwerke’s trip.

“Elektronisch, experimenteel, dansbaar maar vooral alle kanten op.”

Voor fans van Aphex Twin, Bon Iver, SCHNTZL. Anderen ook zeer welkom!

Roosbeef

Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. En nu is ze helemaal terug. Terug uit Kentucky, terug met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont.

Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden.

Intussen belandde Roos terug in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys.

Met deze solide motor ging ze aan de slag om met elf nummers op elf manieren haar verhaal te vertellen. Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals. Lucky snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten.

Ontdek meer

20210604 Comedy Parade overview
Podium Humor

Wim Helsen, Thomas Smith, Jade Mintjens & MC Seppe Toremans

Comedy Parade

wo 16.06.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
20210618 vroegerwasdetoekomstbeter overview
Podium Theater

Vroeger was de toekomst beter

LAZARUS en Günther Lesage

vr 18.06.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
c Bart Grietens
Podium Dans

Alexander Vantournhout

Screws

wo 23.06.21
ASIAT-site
Info & tickets