Ga verder naar de inhoud
20210820 Ashafar Hero
Podium Muziek

Ashafar (NL) + Winnaar NRJ hiphop contest

Data

vr 20.08.21 | 19u
tickets

Locatie

Terras Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€15 Basisprijs
€15 Vriendenprijs
€15 Buurtprijs

Wij spelen op KOER1853.

Ashafar

Ashafar (NL) scoorde met Panamera zijn grootste hit tot nu toe. Miljoenen streams en een hoop succesvolle samenwerkingen staan al op zijn naam. Zo werkte hij onder meer samen met: Boef, Bizzey, Josylvio, Sevn Alias, Kevin en 3robi. Ook internationaal maakt Ashafar stappen, zo werkte hij al samen met de Spaanse rapper Morad op de track Peligroso en met de Franse rapper Larry op de track Medellin.

Ashafar, die deel uitmaakt van het alombekende Hella Cash-label van Josylvio is pas 22 jaar en reeds gekroond tot de nieuwe prins van de Nederlandstalige hiphop.

Life Of Marge - Winnaar van de NRJ Open Mic Hiphop

Acht weken lang ging de radiozender NRJ voor de derde keer op zoek naar vers raptalent! Ze waren nog met drie en op 4 juni werd Life Of Marge door de jury uitgeroepen tot winnaar.

Life Of Marge gaat vanaf nu door het leven als de winnares van Open Mic Hiphop 2021. Margo Huysmans (22) uit Elewijt brengt Engelstalige chille hiphop en klonk tijdens de finale het meest vernieuwend van de drie. Dat belooft voor de single die ze dankzij NRJ zal uitbrengen. Want als winnares duikt Margo binnenkort de studio in van Fatty K (Ken Flamant, host van ‘The Get Down’ op vrijdagavond), waar ze haar eigen single mag opnemen. Ook voor de release wordt gezorgd én Life Of Marge mag uitkijken naar een podiumplaats in het voorprogramma van Ashafar.

Nrj life of marge
NRJ open mic hiphop

Ontdek meer

20210604 Comedy Parade overview
Podium Humor

Wim Helsen, Thomas Smith, Jade Mintjens & MC Seppe Toremans

Comedy Parade

wo 16.06.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
20210618 vroegerwasdetoekomstbeter overview
Podium Theater

Vroeger was de toekomst beter

LAZARUS en Günther Lesage

vr 18.06.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
c Bart Grietens
Podium Dans

Alexander Vantournhout

Screws

wo 23.06.21
ASIAT-site
Info & tickets