Theater Podium Seizoen 2017-2018

Voorstelling in Castelhof Sint-Martens-Bodegem

Een één-op-één voorstelling voor 30 toeschouwers, aan één ronde tafel.

PERHAPS ALL THE DRAGONS Horror Vacui [#3]

[…in our lives are princesses who are only waiting to see us act, just once, with beauty and courage]


Een ronde tafel
met dertig schermen aan één kant
en dertig toeschouwers aan de andere kant.
Dertig één-op-één verhalen.
De toeschouwer kan er vijf kiezen die hij wil zien.

Een bekende pianist beseft op het podium dat ze het verkeerde concerto ingestudeerd heeft. Een neurochirurg verwisselt hoofd en lichaam van twee levende apen. In Japan zijn er 700 000 mensen die leven als hikikomori, teruggetrokken in hun slaapkamers voor minstens een jaar lang, weg van het sociale leven. Six degrees of separation, een theorie die stelt dat eenieder op onze planeet, door een netwerk met zes tussenstappen met elkaar verbonden is.
Het publiek krijgt een brede waaier aan verschillende verhalen voorgeschoteld.

Berlin gaat op zoek naar de mensen achter de kleine of grote verhalen in internationale magazines, kranten, gespecialiseerde internet sites, YouTube. De thematiek van deze verhalen is eclectisch: van een filosofisch voorstel, over een wetenschappelijk detail, tot een anekdote…

Dertig verhalen, getransformeerd tot dertig gefilmde monologen met een dramaturgie die hen een zekere coherentie verleent. Alle verhalen hebben exact dezelfde lengte en interageren op verschillende momenten met elkaar.

Gerelateerde events

Montaigne

KVS

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Koen De Sutter denkt net als Montaigne na over de grote en de kleine dingen des levens. Hij hekelt, verwart, bewondert, is nieuwsgierig en kijkt kritisch naar de machthebbers en naar zichzelf.

Europa in de herfst

Theater Malpertuis

| Schouwburg Cc Strombeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Het is onrustig in de wereld. Zeven jonge acteurs met een diverse achtergrond verdiepen zich in de actualiteit en zoeken naar antwoorden. Door zichzelf en anderen vragen te stellen. Maar ook door te spelen. Want waar de theorie tekort schiet, kan het toneelspelen verhelderend werken...
Tickets

Tips & Tricks

Sarah Eisa & Anouk Sturtewagen

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Wat doet verhuizen met een mens? Ontwapenende filosofische zoektocht naar thuis, boordevol levenswijsheid, humor en praktische tips.
Tickets