Ga verder naar de inhoud

Westrand

Ons theaterprogramma komt tot stand in nauw overleg met Westrand Dilbeek. Dit geeft ons de kans om een uitgebreid aanbod te presenteren van jonge namen tot gevestigde waarden. Voorstellingen vinden daardoor zowel in onze schouwburg als in die van Dilbeek plaats. Met je Vriendenpas heb je ook korting bij de theatervoorstellingen van Westrand.


Tweetakt

Tweetakt, dat is het aanbod voor scholen van Cc Strombeek en GC De Zandloper. Theater muziek, dans, film en kunsteducatie naar zoveel mogelijk kinderen en jongeren brengen. Hen raken en verwonderen. Dat is het opzet van deze samenwerking.


Cultuurregio Noordrand

Voor deze Intergemeentelijke Samenwerking slaan Asse, Grimbergen, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem en vzw ‘de Rand’ de handen in mekaar voor een efficiënter cultuurbeleid. Gezocht wordt naar verbindingen met andere actoren om gedeelde culturele en maatschappelijke uitdagingen voor de regio aan te pakken. IGS Noordrand heeft haar kantoor in Cc Strombeek en wordt geleid door onze oud-collega Jo Sollie.


Eigen Kweek

Eigen Kweek is een ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders. Het traject vindt sinds dit jaar plaats in drie provincies: Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen. In elke provincie koppelen we één podiumkunstenaar/gezelschap aan één aspirant zakelijk leider. Zij krijgen samen de unieke kans om een allereerste eigen productie te realiseren. En dit met voldoende tijd, ruimte, ondersteuning en budget. Cc Strombeek is al van bij de start partner in dit project.