Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen

Repair Café en Swishing

Op deze zaterdag combineren we Repair Café met een editie van Swishing! Inmiddels een bekende en zeer bekende formule. Dus laat je kapotte toestel repareren en schaf meteen, helemaal duurzaam, een nieuwe garderobe aan. 

In het Repair Café kan je langskomen voor het herstellen van kleding tot elektrische apparaten, meubels, fietsen zelfs computers en andere elektronica. Je brengt je kapotte spullen mee en gaat samen met de (vrijwillige) deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, … aan de slag. Er is is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke herstellingen uit te voeren. Heb je een vraag? Mail naar info@repaircafegrimbergen.be.
Meer info: 
www.repaircafegrimbergen.be  

Tijdens Swishing kan je zelf kleding ruilen, tweedehands kledij kopen of verkopen. Er staan DIY-standen en je kapotte stukken kun je gratis laten repareren of pimpen. Wij zorgen voor trendy hapjes en drankjes en een leuke setting. Dit wordt alvast een gezellige fashion day! 

Heb jij thuis kleding die je niet meer draagt en die je graag een tweede leven wil geven? Ben jij creatief in het maken van ontwerpen en maken van juweeltjes, het bakken van koekjes etc? Heb jij andere toffe ideeën en wil je graag helpen? Laat het ons weten! Mail naar nick.isella@ccstrombeek.be

Gerelateerde events

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets

Repair Café

| Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Een nieuw toestel kopen of het oude laten herstellen? Spaar het milieu en je portemonnee en geef repareren een kans! Ervaren herstellers kunnen je een handje helpen in ons Repair Café.