Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Tweedaagse vakantiecursus (8-12 jaar)

Wisten jullie dat blootpad bestond vooraleer er sprake was van schildpad? Tijdens deze vakantiecursus richten we ons tot de schilden van blootpad, met de meest originele grafische tekeningen.

We ontwerpen verschillende schilden en werken deze uit in lino. We maken verschillende afdrukken. Met het mooiste schild maken we van blootpad de mooiste schildpad ooit!

Wie wenst kan zich inschrijven voor de voormiddagcursus 'Gek IdeE' en kan dan rekenen op een kortingstarief. Wij voorzien middagopvang. 

Docent: Eef Craenen

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets