Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Tweedaagse vakantiecursus (6-12j)

Iedereen heeft wel eens een dipje, een moeilijk moment, of net een mooi, hartverwarmend moment beleefd. Deze momenten kunnen delen met familie of vrienden is belangrijk. Tijdens deze tweedaagse geven we vorm aan deze emoties, niet door ze te vertellen met woorden, maar wel door ze in 3D te boetseren met klei.

Ontwerp een gek, verdrietig, lachend, huilend, moe of angstig gezicht en zet het om in klei. Creëer zo levensechte figuren die jouw emotie tot leven wekken. Het is haast niet te geloven wat je zoal uit een blok klei kan ontwerpen. Kom het zelf eens uitproberen!

Kinderen van 8 - 12 jaar kunnen kiezen om deze vakantiecursus te combineren met de vakantiecursus 'De dag dat blootpad, schildpad werd genoemd' tijdens de namiddag.

Docent: Caroline Ghyssaert

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets