Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Vierdaagse vakantiecursus: di 18/08 tem vr 21/08
Toonmoment voor familie en vrienden op vr 21/08 om 18u

Twee landen, met hun kasteel, koning, koningin, prinsessen, hofdames, ridders en jonkers... Al jaren maken ze ruzie en vechten ze tegen elkaar. Waarom? Dat weet eigenlijk niemand meer. De koninginnen, elk in hun eigen land, zijn dat geruzie en gevecht beu.

Als de twee landen toch steeds moeten tonen wie de ‘beste’ is, dat ze dan maar voetbal of monopolie spelen of schaken. Alles wordt rustiger vanaf dat moment, tot op een dag in het ene land de koningin is verdwenen… en wat blijkt, ook in het andere land is de koningin verdwenen. Is dat toeval? Zijn ze betoverd? Ontvoerd of geschaakt, en door wie?

Docenten: Hilde en Monique Maelstaf, Bregtje Van Bockstaele, e.a

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets