Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Tweedaagse vakantiecursus

Al eens gehoord van Salvador Dalì? Dalì was een bekende Spaanse (kunst) schilder, hij schilderde surrealistische figuren en landschappen op doek. Hij creëerde dus nieuwe vormen, maar vertrekkend van bestaande voorwerpen die tot de verbeelding spreken.

Door zijn oog voor detail, ontdek je in zijn kunstwerken een nieuwe wereld en kan je er uren naar blijven kijken. Dali’s werken geven ons tonnen inspiratie om zelf aan de slag te gaan. We maken mozaïek-werken met uiteenlopende materialen. Bovendien creëren we zelf glasramen die we net echt laten lijken.

Docent: Caroline Ghyssaert

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets