Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Vierdaagse vakantiecursus: di 14/04 tem vr 17/04
Toonmoment voor familie en vrienden op vr 17/04 om 18u

Zeuren jouw ouders ook wel eens? Hoor je wel eens dat oma of opa problemen hebben? Of een tante, of een andere grote Mens? Waarom spelen ze niet gewoon, of waarom ravotten ze niet in de tuin of het bos om hun problemen op te lossen?

Is dat “groot” worden, PROBLEMEN verzamelen? Dan liever kind blijven! Of moeten we op zoek gaan naar een plek waar geen problemen zijn? Bestaat er zo’n plek, ergens? En is het daar dan wel leuk, of ontbreekt er toch iets?  We werken vier dagen lang aan een eigen nieuwe theaterproductie die we op vrijdag op het grote podium tonen voor familie en vrienden. Kom en speel mee!

Docenten: Hilde en Monique Maelstaf, Bregtje Van Bockstaele, e.a.

(incl. ticket ‘Kapottepoppenkoppen’ op za 04/04 om 19u in Cc Strombeek. We starten de stage met een eerste ontmoeting op za 04/04 om 18u)

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets