Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Tweedaagse vakantiecursus

Heb jij altijd willen experimenteren met fotografie, dan is deze workshop geschikt voor jou. Hier leer je hoe de wereld geprojecteerd wordt op fotogevoelig papier met een ‘gaatjescamera’. Door te experimenteren met licht, ontwikkeling en cadrage komen we tot een beeld dat plots verschijnt in de donkere kamer.

Fotografie speelt een belangrijke rol binnen onze samenleving. Honderden foto’s per dag worden er genomen met smartphones. Kinderen groeien hier mee op, maar beseffen niet hoe een foto ooit ontstaan is.

Daarom keren we terug naar de basis van fotografie. Eén beeld krijgt plots meer betekenis dan die honderden foto’s op hun smartphone.

Docent: Helen Hermans

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets